A little tricks: now with the new recent apps windows there is no more the purge button but we can purge all simply making a pinch on the recent app windows, it does the job.
Samsung Galaxy Note 9
T-MobileG1►LGOptimus One►HTCEvo 3D►HuaweiAscend Y300►HuaweiHonor 2►HuaweiHonor 3C►SonyXperia Z Ultra►Honor4X►Alcatel6045Y (5.5")►LenovoA6000►LGF60►VFSmart Prime 6►LGG3►SonyM2►MSLumia 550►SonyZ3►Alcatel6039Y►LenovoK6 Note►XiaomiNote 4
Poslední 3 měsíce nezkouším skoro nic.Napřed sem jel na CM11 a pak už na SlimKatu.Jen ted v tejdnu sem zkoušel Mokee OS novou verzu,Ara rom a dnes sem na půl dne nahodil CM10.1.JInak jedu furt na SlimKatu a nějak nemám potřebu zkoušet ostatní.Ze začátku sem zkoušel všechny co sem přidával,ted už bych se na to mohl víš co
Samsung Galaxy Note 9
T-MobileG1►LGOptimus One►HTCEvo 3D►HuaweiAscend Y300►HuaweiHonor 2►HuaweiHonor 3C►SonyXperia Z Ultra►Honor4X►Alcatel6045Y (5.5")►LenovoA6000►LGF60►VFSmart Prime 6►LGG3►SonyM2►MSLumia 550►SonyZ3►Alcatel6039Y►LenovoK6 Note►XiaomiNote 4
Tak vcera pozde vecer jsem nahodil nejnovejsi verzi 3.4 a fakt narez. Rychle a pekne. O dost lepsi jak CM11.
Mitsu prosim te jak se aktivuje to piecontrol? V nastaveni to mam zapnute ale dal s tim nehnu.
Ta nabídka by ti měla vyjet když přejedeš prstem z levé trany displeje (od kraje) směrem ke středu..ale jinak sem tu možnost nějak nezkoumal ještě popravdě,jen sem ju zapl,zkusil co na mě vybafne a zas vypnul
Samsung Galaxy Note 9
Ještě jeden dotaz. Pozorujes taky špatnou reakci těch ovládacích kláves (zpět, domu, menu)? Stává se mi běžně že stisknu zpět ono to zavibruje ale nic se nestane a když to stisknu podruhé tak opět zavibruje a skočí to zpět.
Tyo to sem si nějak nevšim.Mě se zdá že fungujou normálně,jak na jeden klik tak třeba na dvojklik (mám na menu čudlu při dvojkliku nastavený power menu).
Samsung Galaxy Note 9
Nějak pociťuju rychlý vybíjení baterky .. A ještě sem měl dneska a včera restart ...myslíš že reinstall pomůže?
Taky jsem si všiml že video který jsem na B199 přehrál že se mi teď celkem seká.. Je to celkově kernelem v SLIMKATu nebo v tom že sem updatoval na 0.28?