Přidej se

equalizer

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
romco4444
Zařízení: huawei ascend y300

equalizer

Příspěvek od romco4444 »

Zdravim. Maju teraz v akcii jedny sluchatka sony z 10 na 5 tak som si ich kupil no nekup to :D bolo ich tam v stojanecku kopu..no samozrejme zobral som zly kus..reklamovat sa mi to nechce je len problem v tom ze lave sluchatko ma vacsie basy..stiahol som jednu aplikaciu ktora presunie viac zvuku do praveho sluchatka a bolo to ok lenze som si zvikol na svoj player pro prehravac a tam taka moznost nieje..poradi mi niekto equalizer nezavisli na prehravaci hudby? :(

Syssx
Zařízení: Ascend Y300-0100
Firmware: FusionX Reborn
Operátor: T-Mobile

Re: equalizer

Příspěvek od Syssx »

Pokud mas Root tak Viper4AndroidFX

Stahnes zde: http://www.mediafire.com/download/z1mqg ... _v2322.zip

Zapnes - potvrdis root prava - menu tlacitko - install driver - restart a hotovo. Pri zadani equalizeru s tvojeho prehravace by ti to melo dat na vyber MusicFX a Viper4AndroidFX.

romco4444

Příspěvek od romco4444 »

nedalo na vyber rovno ma hodilo zase do equalizera z prehravaca...rovno v tej aplikacii viper je kopu tych nastaveni kde sa da nastavit to ze do ktpreho sluchatka bude prudit viac zvuku?

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od michalkalensky »

Syssx
Zařízení: Ascend Y300-0100
Firmware: FusionX Reborn
Operátor: T-Mobile

Příspěvek od Syssx »

DSP manager mi vždycky ale pokaždé i na mírné nastavení bez komprese DRC tak zkreslil hudbu a proto jsem ho nedoporučil. Viper4Android mi tohle nikdy neudělal. Než si flashnes ale toho DSP managera tak udělej zálohu /system ať to můžeš vrátit. Já bych ti doporučil smazat aplikaci MusicFX.apk z rootu /system/app/ a používat Viper4Android.

romco4444

Příspěvek od romco4444 »

tak diky kluci :) ale aj tak ich pojdem reklamovat strasne je to otravne :( myslite ze mi ich zoberu?

EDIT: tak sluchatka mi zreklamovali super :)

Odpovědět