Přidej se

nenalezení signálu

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
misakozlik
Zařízení: Huawei acend G300
Firmware: Stock b958
Operátor: T-mobile
Kontaktovat uživatele:

nenalezení signálu

Příspěvek od misakozlik »

Ahoj najednou mi zničeho nic mobil nenalezl signál nevíte čim by to mohlo bejt? ještě dnes odpoledne jsem byl na netu v mobilu přes síť a teď nic. Zkusil jsem dát factory reset ale nic se nezměnilo. Díky za rady

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Re: nenalezení signálu

Příspěvek od Exp »

Ahoj. Mě se tohle jednou stalo, když jsem nebyl v dosahu signálu. Telefon si to pak už sám neobnovil - pomohl až klasický restart. Pokud máš ale udělaný factory reset (tovární nastavení) a přesto to nejde, tak zkus ještě jinou simkartu. Pak asi jedině servis. Pokud by to byla softwarová vada, tak by tovární nastavení pomohlo. A nebo ještě kdyžtak zkusit nějaký oficiální firmware.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

misakozlik
Kontaktovat uživatele:

jako jiná karta fungovala, mně se děje že se signál vypíná a zapíná nwm no ale do dneška se to nedělo...
edit taky jsem byl jen dnes na netu v mobilu jinak obvykle nejsem a teď jsem vypl net a zapl jen 2g uvidíme co to bude dělat...
Naposledy upravil(a) misakozlik dne 21. 1. 2014 20:46, celkem upraveno 1 x.

Exp

Příspěvek od Exp »

Pokud se signál objevuje a ztrácí, tak může taky problém na straně operátora. Zkus se mrknout třeba na jeho facebook stránky, jestli se to tam neřeší.

misakozlik
Kontaktovat uživatele:

nene tmobile nic nepíše teď už se signál drží tak hold nebudu používat net no :D tarif stejně nemam...
edit: při přepnutí na používat pouze 2g signál stabilní, jakmile odklepnu tak jde signál do háje. Ale nevím čím to je , jsem v Praze kde by 3g být mělo ne? Tak to je asi mobilem, nevím...

Exp

Příspěvek od Exp »

Možná seš někde na hranici 2G / 3G a pak se to nepřepíná mezi sebou. Mrkni ještě dolů do podobných témat. Jsou tam o tom nějaké další informace.

misakozlik
Kontaktovat uživatele:

Ještě k tomuhle tématu, nevíte čím to může být? Jestli je to spíš chyba simky nebo mi odešel 3g modul nebo něco. A 3g modul je v rámci gsm nebo je to samostatně? (Jako jestli když mi gsm 2g jede jestli by mi mělo jet i 3g nebo ne)

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Podle toho co máš zapnutý.Když jen 2G tak jede jen 2G,když oboje tak se to přepíná podle síly signálu 3G-kdž je silnej jede 3G a když je slabej nebo žádnej přepíná se to do 2G
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

misakozlik
Kontaktovat uživatele:

Nojo jenomže když odškrtnu pouze 2g tak signál po chvíli úplně vypadne. A já nevim čim to je

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

A máš dobrej signál na 3G?Pač pokud ne,tak to právě přepíná a vypadává a taky žere daleko víc baterky.
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Odpovědět