Problém s instalací rom
Problém s instalací rom
Dobrý den, jsem tady úplný nováček a majitel Y300 -0100. Dříve jsem si do telefonu nahrál firmware Y300-0100V100R001C00B190 a verzi Androidu mám 4.1.1. Chtěl jsem, si nahrát vyšší verzi Androidu Kity Kat,ale bohužel to nejde.Telefon jde rootnout a to je tak vše, co se s ním dá dělat.Nedá se nahrát nic.Telefon je z volného prodeje bez operátora. Zkoušel jsem se dostat do nabídky recovery,ale nenainstalovalo se nic,instalace skončila vždy chybou.Co asi dělám špatně? Díky za rady.
Naposledy upravil(a) mitsuu84 dne 9. 3. 2014 21:28, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesunutu ze sekce Ascend G510 do sekce Ascend Y300!
Důvod: Přesunutu ze sekce Ascend G510 do sekce Ascend Y300!
- LukasA
- Zařízení: Huawei Ascend y300
- Firmware: Náhodná KitKat ROM
- Operátor: O2
Re: Problém s instalací rom
Jakým způsobem nahráváš vyšší verzi androidu "Kity Kat".. z tvého popisovaného způsobu tuším že stáhneš ROM ( nějaký Kit Kat 4.4.2) dáš do složky dload a přes trojhmat?
//EDIT//
Protože jsme se ještě nedozvěděli kde děláš chybu zřejmě nemáš odemklý bootloader a nahrátý TWRP .. což je nutné pokud chceš mít jinou ROM než ty originální.. a proto postupuj podle postupů na které tě tu odkazují ostatní..
//EDIT//
Protože jsme se ještě nedozvěděli kde děláš chybu zřejmě nemáš odemklý bootloader a nahrátý TWRP .. což je nutné pokud chceš mít jinou ROM než ty originální.. a proto postupuj podle postupů na které tě tu odkazují ostatní..
Naposledy upravil(a) LukasA dne 9. 3. 2014 21:36, celkem upraveno 1 x.
-
- Neregistrovaný uživatel
Pokračuj podle tohoto návodu viewtopic.php?f=20&t=685 a nebo si nainstaluj program z modaco, který udělá vše za tebe odkaz ke stáhnutí a video jak to udělat máš tam také
Jinak já sám jsem to přes ten program dělal a šlo to docela hladce kdyby jsi měl nějaký problém napiš mi do zpráv 

Díky všem za pomoc, nějak se mi rozsvítilo,že nemám odemklý bootloader.Zkusil jsem to přes ten generátor kódu a 3x mi to vyhodilo,že mám špatné čísla.Vše jsem udělal podle popisu a přesto mi generátor říká,že mám špatné ID. Jsem z toho už na prášky, co dělám blbě?
- LukasA
- Zařízení: Huawei Ascend y300
- Firmware: Náhodná KitKat ROM
- Operátor: O2
generátor nefunguje pokud jim nechceš psát mail tak můžeš použít program z modaca a vněm je DCunlocker ten ti ho najde za pár vteřin..
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
- Operátor: Vodafone
Poslal sem email a do dvou dni sem mel kod.tady na foru je nekde sablona dokonce,taky sem ji vyuzil 

Naše forum, vaše forum :-)
Použil jsem ten Unlocker a opravu pak šlo telefon odemknout.takže jdu na instalaci TWRP a ROM. Díky za popostrčení všem.
-
- Neregistrovaný uživatel
Generátor funguje nebo aspoň mě minulý týden fungoval