Flappy Bird
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Re: Flappy Bird
Jen tak pro zajímavost,na Smartmanii vyšel článek s názvem Tvůrce Flappy Bird odhalil identitu a poskytl rozhovor: Co ho vedlo ke stažení a jaké hry dále chystá?
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
Větší blbost jsem nehrál
Po 5 min. uninstall
Po 5 min. uninstall
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Já hraju ten Clumsy Bird a docela mě to baví. Snažím se překonat svůj starej rekord 35.
Jinak výbornej článek Mitsuu, díky za odkaz.
Jinak výbornej článek Mitsuu, díky za odkaz.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Neregistrovaný uživatel
Mě tedy více také baví Clumsy Bird....originální Flappy Bird je nic moc a navíc ve Clumsy je i multiplayer
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Zajímavá varianta.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Já měl taky to Clumsy bird ale vůbec mě to nechytlo.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
Hra už bohužel ke stažení není. Ale je tu něco možná i lepšího, zdarma, od slovenských herních vývojářů, tak zkuste. Jmenuje se to Simply the Bird a je to dosti podobné, ale v lepším kabátku, to minimálně.
O hře se dočtete vše zde: http://www.simplythebird.cz/
O hře se dočtete vše zde: http://www.simplythebird.cz/
-
- Neregistrovaný uživatel
Hra ke stažení ještě je můžeš si ji stáhnout na GP přes odkaz v prvním příspěvku a v pohodě to jde nainstalovat ale pokud tuto hru pod názvem flappy bird budeš vyhledávat v kolonce vyhledávání přes google play tak ti to nenajde. Takže musíš si to stáhnout přes link v prvním příspěvku a nebo na http://uloz.to/xCgvrCTk/flappy-bird-1-3-apk.
Flappy Bird nemá nově vyvolávat závislost, bude i multiplayer
Dong Nguyen, tvůrce Flappy Bird, chystá novou hru
Flappy Bird nemá nově vyvolávat závislost, bude i multiplayer
Dong Nguyen, tvůrce Flappy Bird, chystá novou hru