Eduroam
- LukasA
- Zařízení: Huawei Ascend y300
- Firmware: Náhodná KitKat ROM
- Operátor: O2
Re: Eduroam
Ale "prolomit" heslo na wifi se dá pouze u zabezpečení WEP.. Např. program aircrack
- syntaxicek
Jde vidět že o tom moc nevíš wpa2/psk do 5min prolomíš, omezení na mac adresu taktéž. Každopádně je to porušení zákona a nelegální činnost tudíž to tady na fóru nemá cenu řešit.
- LukasA
Vždyť je to jedno.. kdo si bude "měnit" MAC adresu jenom kvůli tomu aby se připojil na jeden blbej routr když bude mít okolo deset dalších WEP nebo FREE Wi-Fi
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Na Googlu je jistě hojně návodů jak to udělat, ale myslím, že jsme se dost odklonili od tématu nebo spíše vůbec nepomáháme OP.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- LukasA
Pokud se nepletu tak si nejdřív vygenerujes heslo přes který se na WiFi pripojis a potom při připojení musíš jít přes prohlížeč kde zadas uživatel. Jm. A heslo.
No to vím však na 2 předchozich telefonech mi wifi na eduroamu fungovala i na notebooku mi jede stale jen teď prostě na androidě 4.1.1 se to ne a ne připojit :/
-
- Zařízení: Huawei Y300
- Firmware: SlimKat 4.4.2 :)
- Operátor: T-Mobile
Jelikož Eduroam mi funguje na ČVUT i na UHK FIM - otestováno, vím, co se musí nastavit Normálně to neběží, je potřeba ještě nastavit v ověření fáze 1 metodu PEAP a ověření fáze 2 žádné. A pokud chodíš na UHK, nezapomeň za uživatelské jméno přidat "@uhk.cz". Jak to mají ostatní univerzity, nevím.
- kryspin.motyczka
- Zařízení: Nokia 6300
- Firmware: romy nemam rad
- Operátor: TM CZ
navic Eduroam wifi je WPA2/AES Ent. - overovani jak kde, pokud je LEAP, stahni si z G.Play aplikaci "Wifi LEAP", protoze Y300 se nativne na LEAP pripojit nedokaze...
Linux is like teepee - no Windows, no Gates - Apache inside!
Don't be racist! Hate everyone!
Don't be racist! Hate everyone!