Přechod z verze 952 zpět na 937 kvůli downgradu na 2.3.7
-
- Neregistrovaný uživatel
Přechod z verze 952 zpět na 937 kvůli downgradu na 2.3.7
Poradí někdo s přechodem z 952 zpět na 937 ? Díky moc;)
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Přechod z verze 952 zpět na 937 kvůli downgradu na 2.3.7
Oficiálně to nejde. Jedině přes root a nulování imei. Příště trochu hledat, už se to tady několikrát řešilo.
viewtopic.php?f=15&t=330
viewtopic.php?f=4&t=10&start=60#p2400
viewtopic.php?f=15&t=330
viewtopic.php?f=4&t=10&start=60#p2400
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Jestli chceš 2.3.7 tak najdeš i nějaké bi-basebandy vybereš svůj baseband (2030) a normálně flashneš ROMku třeba CM7. Chtěl jsem si připomenout GB
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
Re:Puget a Exp
Zkoušel jsem to podle návodu uvedeného na stránkách,ale nejde to,tak bych byl rád,jestli by bylo možno poradit s flash rom jak uváděl Puget....Díky.Jsem z toho nějak v pasti
- Puget
teď se mi dělá AnTuTu tester na baterku takže nemůžu zatím do recovery ale až to budu mít zasebou hodím ti sem odkaz - návod jak tam nahrát CM7 polovinu už mám hotovou
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Puget
viewtopic.php?f=15&t=370 tady je CM7
a k tomu AnTuTu testeru - měl jsem 784 bodů ! což je o 250 bodů víc než má třeba Sony Xperia Z
a k tomu AnTuTu testeru - měl jsem 784 bodů ! což je o 250 bodů víc než má třeba Sony Xperia Z
-
custe lidi mam dotaz : a to ze jak mam docilit toho ze,no proste dnes mi prislo hlaseni o aktualizaci respektive ze je k mani aktualizace firmweru a jestli to chci stahnout tak sem to stahnul pak dal instalovat jenze se to cele prekopalo ze a ja bych chtel aby to bylo zase takove jak to bylo pred tou posranou aktualizaci co mam dela prosim pekne porad te nekdo pokud mozno podrobne bo tomu vubec nerozumim ze dekuju
- Puget
Nejspíše jsi skočil na 937 nebo něco kolem Te 7
Koukni se jaky mas FW a jestli mas 937 tak se to Da v klidu vrátit je tu návod na downgrade jestli jiné číslo na konci je downgrade složitější.
Koukni se jaky mas FW a jestli mas 937 tak se to Da v klidu vrátit je tu návod na downgrade jestli jiné číslo na konci je downgrade složitější.
Lidi proč nejste spokojeni s ofic.romkou B952 General Version? Původně jsem taky začínal s Gingerbread od Vodafonu a taky si pamatuju jak moc jsem se těšil, až pro nás konečně vydají ICS, sice z počátku nebyl ICS tak vyladěný jak se tady píše i když mě to nějak nedoladěný nepřišlo, ale tahle verze co v názvu nese GV je pro mě dokonalá a nazpátek už bych se určitě nevracel i když to už nejde
-
já jsem teda taky z GV spokojený akorát mě někdy štve jak se mi sekají nějaké hry Ale nejradši bych šel do JB