Mobil.cz - nový virtuál s internetem "zdarma"
Re: Mobil.cz - nový virtuál s internetem "zdarma"
Také chválím že si s tím někdo dal práci a hlavně je to užitečné. Jen nevím zda se toho obávat či nikoliv. Zde je vyjádření:
Tak snad to dají spolu nějak dohromady a budou spolupracovat.
Kód: Vybrat vše
MOBIL.CZ Tak musíme upozornit, že ta appka je sice užitečná, ale nemá s MOBIL.CZ nic společného, ačkoliv nese naše logo (což by bez našeho vědomí být nemělo).
Dokud nezjistíme více, je zadávání přihlašovacích údajů rizikem každého uživatele.
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
- Operátor: Vodafone
Jak prosim vas zjistim,kdy naposedy byl dobity kredit?Simka fuguje,podle toho,ze je na displji logo mobil.cz ale je tam kredit pouze 0,37haleru...zajima me,jestli ma cenu kartu dobit nebo je propadla,zkratka da se zjistit,do kdy musim dobit kredit nez bude zrusena?Abych ji nedobil zbytecne a karta uz nesa,diky moc za rady
Naše forum, vaše forum :-)
Tak se podívej do samoobsluhy. https://samoobsluha.mobil.cz/muj-prehled tam zjistíš vše potřebné.
-
- Neregistrovaný uživatel
Ale historie dobíjení je jenom za posledních 10 dnů
Davehanz: Ty máš Mobil.cz ? Já myslel, že máš +4U...
Davehanz: Ty máš Mobil.cz ? Já myslel, že máš +4U...
Michale co tady plácáš za nesmysli Normálně ti to tam ukazuje do kdy je platnost kreditu viz. Platnost vašeho kreditu je do 20. 08. 2014. a pak se tam dá najít
Z toho to jde spočítat.
Kód: Vybrat vše
Platnost kreditu je nastavena na 6 měsíců od posledního dobití. To znamená, že s každým dobitím se platnost kreditu automaticky prodlužuje od dalších šest měsíců. Pokud si během této doby nedobijete, kredit bude deaktivován. Pokud si dobijete v následujících 30 dnech, celá částka kreditu vám bude vrácena. Po tomto období kredit propadá. Zbylých 5 měsíců bude karta aktivní, pokud ani během této doby nedobijete, číslo bude zrušeno.
- davehanz
Diky moc Oizo ,toto sem chtel vedet,diky
-
- Neregistrovaný uživatel
Mr.Oizo: Tak to jsi mě špatě pochopil já myslel historii dobíjení kreditu v samoobluze http://prntscr.com/31z99r
- davehanz
Kdyz vytukam cislo kreditu *146# tak mi to napise pouze kredit: 0,37 kc.expiracni doba:18.12.2013…tak se ptam,ma to cenu dobijet a vse bude opet funkcni?diky
Od toho 18.12.2013 má být karta ještě 5měsíců aktivní na dobití.