Hry-Update
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Hry-Update
ICS je náročnější a některé hry v něm nemusí fungovat tak pěkně jako na GB. Na hraní her na G300 se doporučuje právě GB.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Neregistrovaný uživatel
a taky když se třeba hry načítají a já klikám na obrazovku nebo změním hlasitost tak se mi to sekne a napíše,že Aplikace nereaguje a ukončí se co mám udělat aby se to nestávalo?
- Exp
Neklikat na obrazovku nebo na hlasitost když se ti načítají hry. Pokud to způsobuje problémy, tak počkej až se to načte. Nic jinýho s tím asi neuděláš.
- Exp
Já vždycky počkám, až se hra načte a teprve potom na něco klikám. Zatím se mi to nestalo. Ani v GB a ani v ICS.
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
mě padalo hodně věcí na hodně ROMkách už jsem si na to tak trochu zvykl občas zapnu mobila nic nedělám a po chvilce mi to napíše hromadu věcí že nereaguje někdy mi napíše že aplikace nereaguje a přesto ji vidím za tím nápisem že dělá to co má tapnu na OK a vypne se mi to
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
Hry mi jely na GV v pořádku bez sekání. Ale neměl jsem tam nic náročnýho. Většinou jen hry, které jsem uváděl tady: viewforum.php?f=6
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
na GV co jsem hrál z těch náročnějších byly třeba NFS MW ty jeli celkem hladce občas zaškobrtnul ale když jsem je viděl na jiným telefonu tak hra vypadala úplně jinak všechno bylo rychlý atd.. jako asphalt 7 na G300.
Pak jsem ještě hrál GTA III ta jela asi stejně jako NFS možná trochu hůř.
GTA Vice City jela plynule a i rychle ale s nejmenšími detaily bylo by to koukatelný asi na mobilech kde se hráli ještě hry ve formátu .jar
michalkalensky: občas pomůže když to malinko přetaktuješ tak jede lépe ale dost pak topí a řekl bych že i víc padá někdy.
Pak jsem ještě hrál GTA III ta jela asi stejně jako NFS možná trochu hůř.
GTA Vice City jela plynule a i rychle ale s nejmenšími detaily bylo by to koukatelný asi na mobilech kde se hráli ještě hry ve formátu .jar
michalkalensky: občas pomůže když to malinko přetaktuješ tak jede lépe ale dost pak topí a řekl bych že i víc padá někdy.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).