Přidej se

Prestigio MultiCloud úložiště

LG, Sony, Pixel, Lenovo, Alcatel, OnePlus a další značky.
mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Prestigio MultiCloud úložiště

Příspěvek od mitsuu84 »

Společnost Prestigio v únoru uvedla své vlastní cloudové úložiště s názvem MultiCloud.To nabízí majitelům zařízení této značky až 200 GB prostoru bezplatně po přihlášení se se svým Prestigio ID účtem,přičemž velikost bezplatného úložiště může po splnění několika podmínek dosáhnout i 1 TB.Aplikace pro smartphony a tablety je dostupná ke stažení přes Instalátor Prestigio a v zařízeních vyrobených po 1.únoru 2014 bude v smartphonech a tabletech značky Prestigio už předinstalována.Mezi klíčové vlastnosti patří bezpečnost,zvýšení produktivity či automatické uploadování multimédií přes Wi-Fi.Součástí MultiCloudu je i aplikace pro počítače,která vám umožní zálohovat a přistupovat ke vašim souborům kdekoli se nacházíte,z jakéhokoli zařízení které máte po ruce.Služba není omezena ani ve velikosti nahrávaných souborů,ani v jejich typu a zaujme i možností zálohování souborů pomocí zaslání e-mailu s přílohou.Více se dozvíte na webu Prestigio
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Mr.Oizo
Zařízení: Huawei Nova 3

Re: Prestigio MultiCloud úložiště

Příspěvek od Mr.Oizo »

Tohle vypadá hezky akorát je těch 200GB jen na jeden rok ale zase když se něco asi sdílí tak je tady jedna šance.

Kód: Vybrat vše

Dostanete 200 GB virtuálního úložiště ZDARMA na 1 rok. Potřebujete ještě více? Získejte více prostoru zdarma jediným kliknutím. Stačí, když řeknete ostatním, že máte rádi Prestigio a SurDoc a získáte až 1TB zdarma na libovolnou dobu.

Mohl bych se tam přihlásit od ženy z telefonu ale potom to používat u sebe v tel.

maxXx
Zařízení: Xiaomi Mi A1
Firmware: Lineage OS
Operátor: Tesco Mobile
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maxXx »

Osobně, bych to nebral i když je to velkorysé... podobně jsem začínal s dropboxem... kdy jsem se v Electroworldu přihlásil z vystaveného Samsungu abych získal 60GB na 2 roky ZDARMA. Po dvou letech to ale velmi bolelo a hledal jsem náhradu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...

[ROM] AOSP MOD [B209] - Více o Androidu a mé práci najdeš na mém blogu maxXx.cz

- zde na fóru si všichni tykáme

Mr.Oizo
Zařízení: Huawei Nova 3

Příspěvek od Mr.Oizo »

Zase získat 1TB na libovolnou dobu tak pak není co řešit.

Odpovědět