[Anketa] Líbí se vám současný stav fóra?
- myg74
- Zařízení: Lenovo P70-A
- Firmware: zatím S133
- Operátor: T-Debile
Re: [Anketa] Líbí se vám současný stav fóra?
No tak jsem rad ze jsi potvrdil i můj pocit,ze jsem porušil pravidla,vsak jsem dostal od moderátora upozornění a snažím se byt lepší. Ale mel jsem pocit ze mas na mysli ještě někoho jiného. Tak to neber jako praskání a napis kdo,at se v tom neztratime.
A jinak já mám pocit ze je tohle forum dobré a přínosné, aspoň me pomohlo a Android je díky lidem tady pro me "privetivejsi" a "zábavnější".
Ale udělal jsi dobrou věc,ze jsi řekl svůj názor,akorát musíš byt konkrétnější,aby se pak nemusely psát ty příspěvky pod sebou než se člověk dopatra podstaty
Edit:(at to nezahltim spamem)mas pravdu ze i moje desetiletá dcera některý věci pochopí dřív než někteří tazatele. Na druhou stranu může byt třeba na telefonu obtížnější procházení všech příspěvků v tématu. To je pak jiná otázka,ale vyhledávání docela funguje(ikdyz i já něco nenašel a mitsuu me navedl)
from my MYGUWEI
A jinak já mám pocit ze je tohle forum dobré a přínosné, aspoň me pomohlo a Android je díky lidem tady pro me "privetivejsi" a "zábavnější".
Ale udělal jsi dobrou věc,ze jsi řekl svůj názor,akorát musíš byt konkrétnější,aby se pak nemusely psát ty příspěvky pod sebou než se člověk dopatra podstaty
Edit:(at to nezahltim spamem)mas pravdu ze i moje desetiletá dcera některý věci pochopí dřív než někteří tazatele. Na druhou stranu může byt třeba na telefonu obtížnější procházení všech příspěvků v tématu. To je pak jiná otázka,ale vyhledávání docela funguje(ikdyz i já něco nenašel a mitsuu me navedl)
from my MYGUWEI
Naposledy upravil(a) myg74 dne 31. 3. 2014 14:56, celkem upraveno 1 x.
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
No,když to vemu kolem a kolem podle věty "..když někdo, kdo se tady dost často ohání pravidly fóra a každou chvíli někoho napomíná.." tak mám pocit že myslel mě,pač já dost často upravuju příspěvky (odstranění tapatalk podpisu atd) Ale urážky, nadávky nebo vulgarismy zas nevím že bych někomu psal.Rejpavě jo v některých případech,kdy vysvětlování něčeho bylo jak hušet do dubu atd,ale vyloženě nadávky,nevím nevím .Takže pokud to bylo směrovaný na mě,klidně menuj a i nahod ty prohřešky konkrétní,at vím na co si mám teda dávat popřípadě bacha .Toho se tejká i část ankety "práce moderátora,rozložení,témata"
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Tak on Pavel v podstatě dost podrobně napsal, co se mu nelíbí nebo co by vylepšil. Uvádět konkrétní jména podle mě není potřeba. Je teď na nás, abychom to víc hlídali a snažili se to zlepšit třeba i každý sám u sebe. Jakákoliv taková připomínka je přínosem.
Jinak líbí se mi tahle věta:
Jinak líbí se mi tahle věta:
Je určitě lepší u takových dotazů raději vždycky nějakou dobu počkat (pokud to někoho rozčiluje ) a odpovědět pak v klidu a s chladnou hlavou, než někoho napadat a tím porušovat pravidla fóra. Tím teď nemám namysli nikoho konkrétního, ale obecné chování na fóru.Pavel píše:Chápu že někdo může svýma otázkama, které třeba nemají hlavu ani patu, někoho vytočit, ale je potřeba to brát všechno s nadhledem. Je lepší pak třeba neodpovídat než se tady zbytečně rozčilovat.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- myg74
Nejraději bych se ted se všemi sešel a všechny vás objal.... Je fajn ze tu kultura nevymrela
PEACE for All
from my MYGUWEI
PEACE for All
from my MYGUWEI
- Exp
Však můžem někdy udělat nějakej sraz fóra a můžeš se do toho pustit.
- myg74
Tak nebranim se tomu. Jednou jsem byl kdysi dávno na srazu Symbian fóra, to byly dobré časy
from my MYGUWEI
from my MYGUWEI
Tak dobře, myslel jsem Tebe Mitsuu84. Jednou jsi měl dva příspěvky hned pod sebou v jedné minutě. Mě osobně tohle vůbec nevadí. Jen že jsi na to upozornil někoho jiného a jednou jsi to měl taky, ale to je jen taková hloupost, jak říkám, mě tohle vůbec nevadí. Vulgarismy jsi myslím nikdy nepoužil, jen jsem včera narazil na nějaké vyřazené příspěvky a tam jsi se s někým hádal, a trochu drsnější slova použil. Ale chápu že tě asi někdo vytočil nějakým hloupým dotazem. Právě proto si myslím že nemá cenu se s někým dohadovat, jen aby člověk ukázal že má pravdu. Lepší je třeba napsat no comment a dál nereagovat.
Spousta lidí co sem chodí, nemá prostě takové znalosti co se mobilních telefonů a s tím spojených věcí týče, jako třeba Exp a Mitsuu. Já se řadím taky mezi ně. Co je to třeba root, boatloader, TWRP, apod. jsem taky vůbec nevěděl, a i teď je to pro mě španělská vesnice. Ale místo toho abych tady s tím někoho otravoval, tak si radši otevřu vyhledávač Google a najdu si to tam.
Stačí Ti to takhle Mitsuu?
Nehledej v tom nic osobního, myslel jsem to obecně.
Každopádně jak už jsem psal výše, jsem s tímto fórem spokojen a mockrát jste mi zde pomohli. Takže dík za to.
Spousta lidí co sem chodí, nemá prostě takové znalosti co se mobilních telefonů a s tím spojených věcí týče, jako třeba Exp a Mitsuu. Já se řadím taky mezi ně. Co je to třeba root, boatloader, TWRP, apod. jsem taky vůbec nevěděl, a i teď je to pro mě španělská vesnice. Ale místo toho abych tady s tím někoho otravoval, tak si radši otevřu vyhledávač Google a najdu si to tam.
Stačí Ti to takhle Mitsuu?
Nehledej v tom nic osobního, myslel jsem to obecně.
Každopádně jak už jsem psal výše, jsem s tímto fórem spokojen a mockrát jste mi zde pomohli. Takže dík za to.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo,stačí mi to takhle a dík
Samsung Galaxy Note 9
-
- Neregistrovaný uživatel
Expe jinak ted jsem si všiml chyby na fóru V hlavičce máš Prestiqio a má tam být Prestigio...
- Exp
Díky Michale za nahlášení. Je to opravené.