Wi-Fi Matic – zapne Wi-Fi len tam, kde to poznáte
- LMN_35
- Zařízení: ASUS Zenfone 5
- Firmware: Android 4.4.2
- Operátor: O2
Wi-Fi Matic – zapne Wi-Fi len tam, kde to poznáte
viac info sa dozviete na http://www.mojandroid.sk/2014/03/31/and ... -fi-matic/
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Re: Wi-Fi Matic – zapne Wi-Fi len tam, kde to poznáte
Přesunul sem ti to do sekce Nástroje a nastavení .Jinak máš s tou aplikací zkušenosti?
A ještě odkaz na Google play ,kde je aplikace ke stažení zdarma.
A ještě odkaz na Google play ,kde je aplikace ke stažení zdarma.
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
- LMN_35
OK..., zatial s tou apkou skusenosti nemam, ale celkom ma zaujala, tak ju idem vyskusat, dam potom vediet, ako to dopadlo...
Ja ju pouzivam tyzden a som velmi spokojny, po 1 minute po odpojeni mi wifi vypne, ked sa priblizim k baraku, tak podla sietovych buniek mi ku zapne, super, niet co dodat, funguje ako ma aco sa tyka baterky tak nejaky narast nesledujem
Pouzivam ju davno. Ked odidem z domu tak automaticky zapne data, ked sa vratim, tak ich vypne.
Wifi sa ale nevypina. Ked najde v dosahu nejaku wifi, tak mi ju signalizuje. Nenasiel som moznost, aby sa aktivovala podla polohy.
Wifi sa ale nevypina. Ked najde v dosahu nejaku wifi, tak mi ju signalizuje. Nenasiel som moznost, aby sa aktivovala podla polohy.
- Spoiler: zobrazit obsah
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
To hlášení/signalizování,že v dosahu je nějaká wifi sít můžeš vypnout v nastavení wifi,zrušením volby "hledání vždy zapnuto".Jozef35 píše:Pouzivam ju davno. Ked odidem z domu tak automaticky zapne data, ked sa vratim, tak ich vypne.
Samsung Galaxy Note 9
Mas pravdu. Nejdu mi otvorit tie obrazky ale rozklikol som si wifi co mam zapamatane a su tam pri kazdej uvedene bunky, kedy sa ma wifi zapnut a vypnut. Nastavuju sa automaticky. Preto mi niekedy aj mimo domu naskoci wifi. Staci ze sa telefon pripoji k bunke ktoru ma v databaze.
Este sikovnejsia apka, ako som si myslel
EDIT: mitsuu84: JJ uz som si presiel nastavenia.
Este sikovnejsia apka, ako som si myslel
EDIT: mitsuu84: JJ uz som si presiel nastavenia.
- LMN_35
moje skusenosti po par dnoch pouzivania su tiez pozitivne, t.z., ze ked odidem z domu/prace po cca 2m od dosahu siete sa automaticky vypne, uplne. Pocas pohybu mimo zapamatanu/znamu wifi siet, ostava wifi uplne vypnute. Znova sa zapne az po rozpoznani znamej siete, t.j. ked sa vratim domov, alebo prace. Takze aplikacia robi to, co slubuje. Ci dochadza k setreniu baterie, nedokazem posudit, a je to dost relativne. Min. si myslim, ze niekde na pozadi musi prebiehat nejaky proces, ktory da pokyn k rozpoznaniu znamej wifi siete, a tym padom ju spusti/vypne. To by znamenalo, ze tento proces na pozadi tiez spotrebuva nejaku energiu, ale malo by to byt stale menej, ako aktivne vyhladavanie dostupnych wifi sieti, ked je wifi stale zapnuta, alebo sa mylim? Inak som s touto aplikaciu spokojny, a mozno viac ako setrenie energie by mohla pomoct tomu, aby sa clovek nemusel zaoberat vypinanim/zapinanim wifi (viac pohodlne).
Mozes si nastavit kedy ma byt aplikacia neaktivna... ja podla prace