přidání fota ke kontaktu
-
- Neregistrovaný uživatel
přidání fota ke kontaktu
Při přiřazování fotky ke kontaktu se mi zobrazují jen email kontakty
můžete mi poradit jak přiřadit foto ktel kontaktu
můžete mi poradit jak přiřadit foto ktel kontaktu
- scarabeus
- Zařízení: Huawei Ascend G700
- Firmware: G700-U20
- Operátor: Vodafone
Re: přidání fota ke kontaktu
Kontakt musí být v telefonu. Pokud je na SIMce, nedá se k němu obrázek přiřadit.
JB 4.2.1
-
Mám další problém, když ke kontaktům přidám určitou písničku po nějaké době se mi u kontaktu ukáže, že je písnička neznámá a vyzvánění se mi změní na výchozí, co mám dělat, aby tam písnička zůstala???
- scarabeus
- Zařízení: Huawei Ascend G700
- Firmware: G700-U20
- Operátor: Vodafone
Předpokládám, že si mezi tím připojil telefon k počítači nebo notebooku přes USB. Toto je bohužel stále nespravená chyba. Musíš telefon vypnout, vyndat baterii, za chvíli ji dát zpět, telefon zapnout a melodie si znovu nastavit.
JB 4.2.1
-
- Zařízení: Huawei Ascend G300
- Firmware: U8815V100R001C00B952
Tak tento problém jsem měl také a to jsem nemusel ani telefon připojovat k pc. Nevím co to způsobovalo, ale stávalo se to často. Deptalo mi to tak, že jsem rootnul telefon (jiné 100% řešení jsem nenašel).
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
to pomohl jenom root nebo nějaká aplikace která ho vyžadovala?
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
- Zařízení: Huawei Ascend G300
- Firmware: U8815V100R001C00B952
Samozřejmě jsem musel melodie uložit do systémové složky telefonu. Nejprve jsem je převedl do formátu Ogg a pak uložil do systémové složky. Toto však bohužel bez rootu neuděláš.
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Jistě chápu někde jsem četl ze format nemusí byt ogg?
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Pokud se to vloží do systémové složky, myslím že převádět do ogg nebude potřeba a mělo by to fungovat. Tam totiž nedochází k té zaměně karty s vnitřním úložištěm. Cesta k souboru tak zůstává pořád stejná.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
Ahoj, prosím o radu koupila sem si honor 10 a nejsem schopná přidat fotku ke kontatku.. a když už se mi to podaří tak stejnak ten co mi volá tak je bez obrázku.. navíc mam v t. seznamu kontatky jak ze simkarty tak z mobilu a neni nikde v nastaení nebo to nemůžu najít. Mám několikátý telefon a ted sem fakt v nouzi .. a navíc bych chtela ještě nastavit tu blikající diodu když dojde třeba zpráva nebo máte nepřijatý hovor.. taky nevím kde hledat.. prosím poradíte mi