Přidej se

Potíže s přehráváním zvuku u videa

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
stylixes
Zařízení: Huawei Ascend G300
Firmware: ICS B952 General ver

Potíže s přehráváním zvuku u videa

Příspěvek od stylixes »

Dobrý den, chtěl jsem se vás zeptat, zda máte stejný problém jako já s kvalitou nahrávání zvuku při natáčení videa. Obraz videa je kvalitní, ale kvalita audio stopy při videu je hrozná. Strašně to šumí (dalo by se to ale také popsat, jako by nahrávaný zvuk byl strašně nahlas a reproduktory na max. hlasitost to nestíhaly, nebo také se to dá popsat jako kdybych to nahrával v koupelně, odraz zvuku od stěn), zvuk se nepodobá realitě. Také při záznamu zvuku vycházející zvuk není přirozený. Zdá se mi, že při přehrávání písniček přes reproduktory mobilu mi reproduktory slabě šumí. Chtěl jsem se také zeptat, jestli to nemá zapříčinu, že mám stávající firmware B895 a dál jsem mobil neaktualizoval. Možná následující aktualizace problémy vyřeší, ale to nevím jistě. Nechtěl jsem totiž, aby se mi mobil aktualizoval na ICS 4.0
Předem děkuji za vaše rady a tipy

Paja
Neregistrovaný uživatel

Re: Potíže s přehráváním zvuku u videa

Příspěvek od Paja »

Dobrý večer,
nejsem sice odborník,ale nic podobného se mi nestalo,zkoušel Jste si nainstalovat z obchodu např. apl. ICS camera? pokud nahávám video přes ní,tak žádný problém nemám, a co se týče přehrávání hudby, používám přehrávač winamp též stažený z obchodu a bez problémů,šum nepociťuji, jinak ani já nechci aktualizaci na ICS jelikož jsem ji odzkoušela a tel. se po přidání pár aplikací strašně sekal a ram mi ICSKO se žralo skoro celou,takže nyní též používám GB 895

jirkas
Firmware: ICS

Příspěvek od jirkas »

Tak je to opravdu divné mě to jde v pohodě...ale zkusil bych restartovat telefon (pro začátek)...

stylixes
Firmware: ICS B952 General ver

Příspěvek od stylixes »

Takže problém je vyřešen.. Pomohla tomu aktualizace na verzi B937 (ICS). A mohu potvrdit, že ICSko je opravdu žrout, ale mám ho jen pár minut, nemůžu to moc soudit. Rozhraní je velice pěkné, přehlednost, no na to si budu muset zvyknout, ale jinak se mi to dost líbí. Přibližování videa a fotek lze nyní udělat na tlačítku pro zvyšování a snižování hlasitosti. Pokud se vyřeší problém, že to tak moc žere baterku, má u mě ICSko 10/10 b :-)

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Vidíš, tak máš aspoň potvrzené, že není chyba v mikrofonu. :) Každopádně já na GB to mám v pořádku. Možná by stačil jen factory reset.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Odpovědět