Nokia Lumia 630/635
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Nokia Lumia 630/635
Dnes přestavenej novej model od Nokie s označením Lumia 630.Jedná se o zástupce střední třídy.Na trh přijde i varianta Lumie 630 s podporou dvojice SIM karet.Jedno SIM varianta Lumia 630 bude v prodeji již v květnu letošního roku za cenu 119 EUR (3300 Kč bez daně),dual-SIM varianta pak přijde na trh v červnu za 129 EUR (3600 Kč bez daně).Lumia 630/635 bude nabízena v pěti barevných variantách–oranžové,zelené,žluté,černé a bílé přičemž barevné kryty budou vyměnitelné.Prodej má začít v Asii,Jižní Americe a Evropě,čili bychom se měli dočkat i v našich končinách.Nokia Lumia 635 bude celosvětově dostupná počátkem července za cenu 149 EUR (4100 Kč bez daně).
Parametry Lumie 630/635
Procesor čtyřjádrový Qualcomm Snapdragon S400 s taktem 1.2Ghz
RAM 512Mb
ROM 8Gb s možností rozšíření o microSD kartu
Displej IPS ClearBlack 4.5" s rozlišením 854×480 a ochranou Gorilla Glass 3
Fotoaparát 5Mpx s možností natáčet videa v HD rozlišení 30fps
MicroUSB pro napájení a přenos dat,3,5" audio konektor,Bluetooth ve verzi 4.0,Wi-Fi 802.11b/g/n a A-GPS s Glonass,NFC (Lumia 635 má navíc LTE)
Kapacita baterie 1830mAh
Parametry Lumie 630/635
Procesor čtyřjádrový Qualcomm Snapdragon S400 s taktem 1.2Ghz
RAM 512Mb
ROM 8Gb s možností rozšíření o microSD kartu
Displej IPS ClearBlack 4.5" s rozlišením 854×480 a ochranou Gorilla Glass 3
Fotoaparát 5Mpx s možností natáčet videa v HD rozlišení 30fps
MicroUSB pro napájení a přenos dat,3,5" audio konektor,Bluetooth ve verzi 4.0,Wi-Fi 802.11b/g/n a A-GPS s Glonass,NFC (Lumia 635 má navíc LTE)
Kapacita baterie 1830mAh
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Re: Nokia Lumia 630/635
Docela zajímavý kousky. Ještě doplním, že obě dvě (630 i 635) budou mít offline navigaci od Nokie pro celý svět (Here Drive +). Třeba taková Lumia 520 má hlasovou navigaci jen pro Českou republiku a Slovensko (Here Drive) a zbytek se musí dokoupit, i když ani to není nijak drahé (cca 400 kč). Takže i v tomto směru zlepšení a je fajn, že už dávají plnohodnotnou navigaci i do těchto levných modelů.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- mitsuu84
- Kontaktovat uživatele:
Já teda s WP zkušenosti nemám,vím že jsou hospodárnější co do RAM atd,ale i tak si myslím že by těm nokiim víc slušela 1Gb RAM,kór ve spojení s tím 4jádrem.Jinak se mi tyhle Lumie docela líběj a sem zvědavej na koncovou cenu v ČR.
Samsung Galaxy Note 9
- mitsuu84
- Kontaktovat uživatele:
Na Smartmanii.cz vyšel článek Nokia Lumia 630/635 míří na český trh včetně verze se dvěma sloty na SIM kartu: Jaké jsou ceny? Podle mě jsou ceny docela povedený
Samsung Galaxy Note 9
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
KLADY:
*Toto je moje recenze co jsem hodil i na Heureku, takže o něčem, jako krádež tu nemůže být řeč.
*//E: = edit.
*V tom co jsem tu napsal se už skoro vůbec nevyznám, takže sem napíšu nějaké další věci, které jsem vypozoroval.:
*Sluchátka co mám koupené, Skullcandy ink'd 2.0 mi v telefonu nefungují, jelikož jsou tří pinové. Přišel jsem na to náhodou, když jsem chtěl vyzkoušet rádio a nefungovalo, zkusil jsem si pustit nějakou hudbu a hrál repráček, mimochodem hraje celkem dobře, ale zpět k těm sluchátkám, zapojil jsem sluchátka co jsem dostal k Sony a ty fungovali, byly čtyř pinové, prostě Vám tu chci říct abyste si koupili čtyř pinová sluchátka.
*Baterka se celkem drží, ale stejně jako u Sony jsem domů přicházel s nulou, možná, že se to ještě nějak srovná, kdo ví. Většinou to žere nějaká appka na pozadí, v mém případě hloupá hra.
*Cortana je boží! 'Na to, že je to Beta'
*Trošku mi připomíná iPhone
*Na displeji jsou vidět nahoře takové tmavé body, jako špatně podsvícený billboard. Je to však vidět jenom na bílém podkladu a většinou si toho ani nevšimnete kvůli liště.
*Mám takový pocit, že je v něm internet takový pomalejší, ale to je jen můj pocit neměřil jsem to.
*určitě bylo ještě něco co jsem chtěl vytknout, ale vypadlo mi to z hlavy...
*Ty mínusy částečně vyvažuje cena, telefon jsem avšak kupoval za cca. 4.700 Kč. (S prodlouženou zárukou, kolem 500 Kč).
*WOW na heuréce už mám 5 palců nahoru :3
**Nedokážu uvěřit jak se podvědomě dokážu vyhýbat učení se a dělám všechno jenom ne se učit...
EDIT: na něco z toho co jsem chtěl zmínit jsem si vzpomněl, občas se mi odpojí SD karta, což se mi stávalo běžně i na Androidu, ale co mě pobavilo je, že nemůžu vyndat SD kartu aniž bych nevyndal předtím baterku a přesto mě WP ještě poučuje, že abych předešel ztrátě dat měl bych ji bezpečně odebrat či tak něco... (něco v nastavení [asi]).
Edit (7.8.): Přijde mi, že hůře pracuje s pomalým internetem/vyčerpaný FUP, např. na Androidu mě to nechávalo stahovat věci i když by to mělo trvat hodinu, tady ti to po chvilce selže s tím že vyžaduje Wi-Fi ke stažení souboru. (Mluvím tu o těch obchodech - Play, Store).
Upload fotek je taky pomalejší a nebo vůbec.
Se 32 GB paměťovou kartou pracuje hůře než Android a to jsem si u něj stěžoval, že se mi karta v jedom kuse odpojuje. Tady ti ji odpojí hnedka jakmile s ní chceš pracovat... možná trochu přeháním.
- Spoiler: zobrazit obsah
*Toto je moje recenze co jsem hodil i na Heureku, takže o něčem, jako krádež tu nemůže být řeč.
*//E: = edit.
*V tom co jsem tu napsal se už skoro vůbec nevyznám, takže sem napíšu nějaké další věci, které jsem vypozoroval.:
*Sluchátka co mám koupené, Skullcandy ink'd 2.0 mi v telefonu nefungují, jelikož jsou tří pinové. Přišel jsem na to náhodou, když jsem chtěl vyzkoušet rádio a nefungovalo, zkusil jsem si pustit nějakou hudbu a hrál repráček, mimochodem hraje celkem dobře, ale zpět k těm sluchátkám, zapojil jsem sluchátka co jsem dostal k Sony a ty fungovali, byly čtyř pinové, prostě Vám tu chci říct abyste si koupili čtyř pinová sluchátka.
*Baterka se celkem drží, ale stejně jako u Sony jsem domů přicházel s nulou, možná, že se to ještě nějak srovná, kdo ví. Většinou to žere nějaká appka na pozadí, v mém případě hloupá hra.
*Cortana je boží! 'Na to, že je to Beta'
*Trošku mi připomíná iPhone
*Na displeji jsou vidět nahoře takové tmavé body, jako špatně podsvícený billboard. Je to však vidět jenom na bílém podkladu a většinou si toho ani nevšimnete kvůli liště.
*Mám takový pocit, že je v něm internet takový pomalejší, ale to je jen můj pocit neměřil jsem to.
*určitě bylo ještě něco co jsem chtěl vytknout, ale vypadlo mi to z hlavy...
*Ty mínusy částečně vyvažuje cena, telefon jsem avšak kupoval za cca. 4.700 Kč. (S prodlouženou zárukou, kolem 500 Kč).
*WOW na heuréce už mám 5 palců nahoru :3
**Nedokážu uvěřit jak se podvědomě dokážu vyhýbat učení se a dělám všechno jenom ne se učit...
EDIT: na něco z toho co jsem chtěl zmínit jsem si vzpomněl, občas se mi odpojí SD karta, což se mi stávalo běžně i na Androidu, ale co mě pobavilo je, že nemůžu vyndat SD kartu aniž bych nevyndal předtím baterku a přesto mě WP ještě poučuje, že abych předešel ztrátě dat měl bych ji bezpečně odebrat či tak něco... (něco v nastavení [asi]).
Edit (7.8.): Přijde mi, že hůře pracuje s pomalým internetem/vyčerpaný FUP, např. na Androidu mě to nechávalo stahovat věci i když by to mělo trvat hodinu, tady ti to po chvilce selže s tím že vyžaduje Wi-Fi ke stažení souboru. (Mluvím tu o těch obchodech - Play, Store).
Upload fotek je taky pomalejší a nebo vůbec.
Se 32 GB paměťovou kartou pracuje hůře než Android a to jsem si u něj stěžoval, že se mi karta v jedom kuse odpojuje. Tady ti ji odpojí hnedka jakmile s ní chceš pracovat... možná trochu přeháním.
Naposledy upravil(a) Puget dne 7. 8. 2014 0:33, celkem upraveno 1 x.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
Díky za výborné informace. Tak to ti to Sony moc dlouho nevydrželo viď? Lumia je ale skvělá volba. Dodneška lituju, že jsem se před časem zbavil 820.
Pozn. Pro 630 založím během zítřka samostatnou sekci.
Pozn. Pro 630 založím během zítřka samostatnou sekci.
- Puget
Já si chtěl hlavně vyzkoušet WP začali se kolem mě hemžit lidi s WP a fungujou jako podprahová reklama
To Sony stále jede.
e.
Ty zase jedeš na G300?
To Sony stále jede.
e.
Ty zase jedeš na G300?
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
Já jedu pořád na G300 a jak to tak vypadá tak ještě nějakou dobu pojedu. Měl jsem ale před časem právě tu Lumii 820 a G300 jsem měl jako druhej telefon. Pak jsem na 820 dostal dobrou nabídku, tak jsem ji bohužel prodal.
- Puget
A co si koupíš za to co ti z té Lumie padlo? Nějakej další WP?
- Exp
To už je dávno pryč. Už je to pár měsíců zpátky. Ale docela se mi líbí Lumia 925. Teď s příchodem nové 930 by mohla navíc trochu spadnout cena.