Přidej se

Wi-Fi Matic – zapne Wi-Fi len tam, kde to poznáte

Programy a aplikace pro Android, rozšíření funkcí
LMN_35
Zařízení: ASUS Zenfone 5
Firmware: Android 4.4.2
Operátor: O2

Re: Wi-Fi Matic – zapne Wi-Fi len tam, kde to poznáte

Příspěvek od LMN_35 »

ano, to samozrejme mozne je, a to je aj pridana hodnota tejto aplikacie. Ale mal som skôr na mysli toto: predstavme si, ze som pohodlny uzivatel, a s tymto nastavenim sa nechcem zaoberat. Chcem len, aby aplikacia robila to, na co je urcena v plnom rozsahu, co sa deje v takom pripade.

Druss81
Zařízení: coming Soon SGS5
Operátor: Orange

Příspěvek od Druss81 »

Tak potom Ti asi bude vyhľadávať podla casu, aky mas nastaveni, ale nebral by som to tragicky

Jozef35

Příspěvek od Jozef35 »

Ono to je skor orientovane na komfort, ako na setrenie baterky.
Vyhody su jasne, nemusim riesit, ci mam prepnut na data alebo wifi.
Ale co sa tyka setrenia energie, skor to spotrebu zvysuje. Ja mam zapamatanych 8 buniek pri domacej wifi. Ked sa pohybujem v okruhu x km od domu, aktivuju sa mi data, ale stale je aktivna aj wifi. Kedze prijma signal zo zapamatanej bunky, mysli si, ze wifi je v dosahu. Vtedy to istotne zerie zbytocne dost energie. Ked prejdem 10 km, tak wifi je uz asi vypnuta, akurat caka na prebudenie.

Druss81
Zařízení: coming Soon SGS5
Operátor: Orange

Příspěvek od Druss81 »

Ano, s týmto s Tebou súhlasím...Ja mám tri bunky a robím 9 km od domu, čiže sa mi pekne vypína. Ale akurát včera som skúšal, odišiel som z domu, pod barák s deťmi von a wifi sa mi vypla a dokonca sa ani nezapla a to som bol pod barákom, prišiel som domov a wifi išla ako mala...Tak neviem, kde je pes zakopaný..

Odpovědět