Huawei Ascend Y300 černý - CZ Distribuce
Nový - jen jsem ho vybalil a provedl aktualizaci přes WIFI - osobní údaje jsem nevyplňoval.
Edit:\\ prodáno
Prodám Huawei Ascend Y300 - nový - CZ Distribuce (PRODÁNO)
Prodám Huawei Ascend Y300 - nový - CZ Distribuce (PRODÁNO)
Naposledy upravil(a) janchan dne 14. 4. 2014 17:24, celkem upraveno 1 x.
- myg74
- Zařízení: Lenovo P70-A
- Firmware: zatím S133
- Operátor: T-Debile
Re: Prodám Huawei Ascend Y300 - nový - CZ Distribuce
A proč jsi provedl aktualizaci?po 14 dnech ti nesedl?
Aktualizaci firmwaru dělám vždy když něco nového koupím.
Telefon měl být dárek pro mojí máti, ale zalekla se dotykového displeje a velikost telefonu jí taky nevyhovuje.
Raději chce obyčejný malý telefon na který je zvyklá.
Telefon měl být dárek pro mojí máti, ale zalekla se dotykového displeje a velikost telefonu jí taky nevyhovuje.
Raději chce obyčejný malý telefon na který je zvyklá.
- myg74
Dík za odpověď. Ptam se proto, ze třeba u T-Mobile ho ted prodávají za 2800 a pres eShop k tomu dávají myslím repracky .takže cena 2400+postovne mi zase až tak zajímavá za použity mobil nepřipadá (mluvím za sebe).
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Tak pokud je ten telefon nový, tak cena podle mě odpovídá. Je tam i tak oproti nejlevnějšímu T-mobilu 400 kč sleva. A tratit na tom po pár dnech třeba 1000 kč by asi moc nedávalo smysl.
Jinak doporučuji všem přispívajícím v inzerci podívat se na pravidla inzerce: viewtopic.php?f=10&t=873. Konkrétně tento bod: "Snaž se přispívat k inzerci ostatních členů jen v případě, že máš o inzerovaný předmět skutečný zájem. Vyvaruj se příspěvků mimo téma (off topic)".
Jinak doporučuji všem přispívajícím v inzerci podívat se na pravidla inzerce: viewtopic.php?f=10&t=873. Konkrétně tento bod: "Snaž se přispívat k inzerci ostatních členů jen v případě, že máš o inzerovaný předmět skutečný zájem. Vyvaruj se příspěvků mimo téma (off topic)".
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- myg74
To Exp.: tento telefon mám a chce ho koupit kamarád. Jinak si myslím že zase tolik neprudim a případné vážné zájemce by to taky zajímalo.
Já kdybych kupoval za 3litry někomu dárek tak si to rozmyslim a domluvim se s darovanym. Jinak ten telefon jde do určité doby vrátit nebo vyměnit.
Zkus jít do bazaru nebo do mobil pohotovosti a uvidis kolik ti za něj nabídnou.....proto mi argumenty typu "přece nebudu tratit 1000korun,když je mobil nový" nepřijdou na místě.
Každopádně se omlouvam za OT,pokud tomu tak je
Já kdybych kupoval za 3litry někomu dárek tak si to rozmyslim a domluvim se s darovanym. Jinak ten telefon jde do určité doby vrátit nebo vyměnit.
Zkus jít do bazaru nebo do mobil pohotovosti a uvidis kolik ti za něj nabídnou.....proto mi argumenty typu "přece nebudu tratit 1000korun,když je mobil nový" nepřijdou na místě.
Každopádně se omlouvam za OT,pokud tomu tak je
No pokud by měl kamarád zájem, můžu ještě nabídnout telefon za 2300,- Kč - ať se mu zaplatí poštovné.