Co k tomu napsat...asi takhle nejak...nebyt tohoto fora a hlavne par lidi tady,kteri opravdu pomahaji a maji prehled,byl bych ztraceny.diky tomu mam root,odemceny bootloader,nahozenych a vyzkousenych par romek atd.do te doby jsem netusil,ze se daji delat takove veci s mobilem
![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
.nejsem zadny analni lezec,prominte mi ten vyraz,ale jmenovite dekuju prave mitsuu84,expovi1androide,a spoustu dalsim,pac nebyt techto lidi,bylo by tu vse jinak si myslim.vzdy mi se vsim slusne,ochotne a rychle poradili,pomohli,mitsuu je muj vylozene asistent...forum se mi velice libi a uprimne,uz si bez nej neumim predstavit traveni volneho casu
![Mrknutí ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
.hodne mi dalo,nic nevzalo a proto sem rad chodim ziskavat nove a nove zkusenosti snad den co den.
Ohledne porusovani pravidel...od toho ta pravidla jsou ne? Myslim,ze jsou tu natolik inteligentni a ferovi lidi,ze k zadnym urazkam,nadavkam tu ani nemuze dochazet,pac se tu resi nase mile,vzacne,drahe telefonky
.
A kdyz neco nevim,tak si nehraju na hrdinu,na chytraka a nekomentuju a nesbiram cisilka komentu
![Razz :-P](./images/smilies/icon_razz.gif)
.Me je uplne jedno,jak mi pribyvaji prispevky,na tom se prece nestavi,dulezity je,aby odpovedi a otazky byly co nejpresnejsi a nejuzitecnejsi. Jednu dobu mi prislo,ze tu nekdo odpovida snad na co nejvetsi pocet temat,jen aby se mu to pricetlo,a to se mi nelibi,sorry za muj nazor,ale prece jen,je muj
.
Jen tak dal a androidu zdar
Z mého telefonku