Přidej se

nastavení obrázku a melodie ke kontaktu

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Re: nastavení obrázku a melodie ke kontaktu

Příspěvek od mitsuu84 »

Všude se vesměs píše to stejný co tady

Kód: Vybrat vše

Kontakty musíš mít bud uložené v telefonu,nebo v googlu učtu (ten preferuji já),pokud je budeš mít jen na sim kartě tak to nejde :-) 
pak už jen klasicky nastavení konkrétního kontaktu,upravit,přidat obrázek.
A podle toho co sem našel jinde,tak kontakty musíš mět nastavený pouze Google účet

Kód: Vybrat vše

zlamal jsem si hlavu a nakonec na to prisel...Musim mit zobrazene kontakty google,nikoliv sim a dokonce ani telefon...pak to jde.
A i podle manuálu by s tím neměl bejt problém :lol:

Obrázek
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

hanicka
Zařízení: huawei ascend p6
Operátor: T mobil

Příspěvek od hanicka »

takže výsledek jakýsi mám, bylo potřeba nastavit melodii u kontaktu v telefonu ,v g meilu(ale v telefonu, ne v meilu:)a i na simce.Když se to nepřenastavilo na všech třech místech tak to nefungovalo.Což teda nechápu, páč jsem si myslela že s kontaktem na sim nic neuděláš.Ted mám ještě cukání, zkusit to bez té aplikace,třeba by to fachčilo, když to udělám na všech třech místech.mimochodem omylem jsem to nastavila i na sms a to se mi teda moc nelíbí , číst text v tom obrázku, ale zaboha to neumím zrušit:),to je mazec, ty laici co???Tady z nás musíte šíííílet :mrgreen: jo abych byla přesná ,mám to teda https://play.google.com/store/apps/deta ... .ucs&hl=cs

seš poklad, ale tohle všechno jsem udělala snad tisíckrát a nešlo to,až když to to změním 3x, tak to jde jede
Naposledy upravil(a) mitsuu84 dne 14. 4. 2014 10:07, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučení dvou po sobě jdoucích příspěvků do jednoho.Používej EDITACI! :)

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Tyo to je na mě nějaký moc složitý :lol: .Co sem našel tak vše nastavovali jen jednou.Kontakty k zobrazení maj Google a v těch kontaktech nastavený vyzvánění a fotky.A vyzvánění sms změníš v aplikaci SMS a MMS a tam v nastavení je "upozornění" nebo tak nějak a je tam i natavení tónu sms.A nebo to jde i v systémovým nastavení a nastavení zvuku.
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

hanicka

Příspěvek od hanicka »

no je to totální vopruz, ale jinak to prostě nešlo,tak uvidím, když to bude šlapat, tak to tak nechám, ale když to bude zlobit,vyházím to a začnu znova :mrgreen: :mrgreen:

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Tak pokud to funguje,je to dobře.Ale každopádně to je nějaký zamotaný a až moc složitý,protože normálně to na každým teefonu stačí nastavit jednou.Já mám kontakty právě jen ty synchrnizovaný s googlem (na sim a jen v telefonu nemám nic) a vše nastavuju jen jednou.A na druhým telefonu taky.
Samsung Galaxy Note 9

hanicka

Příspěvek od hanicka »

tak pozor, to by mohla být příčina , protože já mám ty kontakty všude !!!!!myslíš teda když je mám v googlu,že se nemusím bát to všude jinde vymazat?

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Je to možný,že jak je máš všude,tak se to mezi sebou hádá.Pokud je máš na googlu všechny,tak na sim je klidně smaž a ty v telefonu uložený taky.Ale pro jistotu si je zálohuj,v telefonu bys měla mít aplikaci Backup nebi Záloha,bo tak něco a tam jde i kontakty zálohovat,jistota je jistota.
Samsung Galaxy Note 9

myg74
Zařízení: Lenovo P70-A
Firmware: zatím S133
Operátor: T-Debile

Příspěvek od myg74 »

Když vymazes SIM a telefon tak je budeš mít porad v google. A když si je potom zkopirujes na SIM nebo telefon zpátky,budeš je mít zpět.
Akorát když si třeba ukladas nové číslo na SIM a nemáš zapnutou synchronizaci,může se ti stát ze o kontakt prijdes. Takže než budeš mazat zkontroluje zda mas všechny kontakty na google

LMN_35
Zařízení: ASUS Zenfone 5
Firmware: Android 4.4.2
Operátor: O2

Příspěvek od LMN_35 »

prepacte, ze vstupujem do tejto debaty... ;)
to hanicka - tak ako spomina mitsuu84 a myg74, konflikt vznika, ked mas kontakty ulozene na vsetkych miestach, a este aj povolene, aby vyhladavanie prebiehalo zo vsetkych troch miest (ak je to vobec mozne)..., ja osobne mam vsetky kontakty ulozene/synchronizovane len cez google ucet (niekolko rokov), ani jeden kontakt nemam v telefone, ci na SIM karte. Ma to svoje vyhody, ked napriklad vymenis telefon, alebo SIM kartu, nic nemusis kopirovat, len pustis synchronizaciu so svojim google uctom, a mas opät vsetky kontaky (vratane fotografii) dostupne. Dolezite je, ako tu uz bolo spiminane, urobit si zalohu kontaktov (pre istotu) v PC, napr. cez Huawei Suite (pripadne ine) a pri vkladani novych kontaktov ich ukladat len na google ucet a zosynchronizovat. Nemusi to kazdemu vyhovovat, ale pre mna je toto najjednoduchsie a efektivne riesenie.

hanicka

Příspěvek od hanicka »

díky kuci :),všechno jsem to udělala, zálohovala, mazala,přenášela,dost jsem se zapotila, když najednou v tel. nebylo nic na žádném účtu,ale G meil to jistil, takže dobrý, obrázky ke kontaktům fungujou, ale jen v seznamu, aplikaci na celou obrazovku při vyzvánění kontaktu jsem vyhodila, páč jsem ji omylem nastavila i na smsky a nepodařilo se mi to zrušit.Vyzvánění s výše jmenovanou aplikací funguje výborně,jen při tomto nastavení přestalo fungovat přijmutí hovoru pouze zvednutím telefonu,které mám v základu a bylo dost příjemné :),ale to je něco za něco .Takže Vám všem moc děkuju a hodlám se tady nadále vzdělávat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Odpovědět