[ROM] C-RoM-MIX V7.1 (AOSB + CARBON + PAC)
- itomisak
- Zařízení: S7 EDGE
- Firmware: Original
- Operátor: Vodafone
Re: [ROM] C-RoM-MIX V5.8 (AOSB + CARBON + PAC)
Tak jsem zpátky na Mixu ... Slimkat mi nějak nevyhovoval ... třeba ta jejich klávesnice bez české nápovědy ... chyběl mi POCKET mod ... a tak všechno možný ... prostě MIX je MIX ...
Udělal jsem instalaci i s formátováním sdkarty a všeho ostatního a uvidíme jak pošlape ...
Udělal jsem instalaci i s formátováním sdkarty a všeho ostatního a uvidíme jak pošlape ...
SamSung S7edge
- myg74
- Zařízení: Lenovo P70-A
- Firmware: zatím S133
- Operátor: T-Debile
Tak vitej zpět. At ti to šlape.já na ni jedu myslím paty den(nepočítám to) a žádný restart,baterka v pohodě.
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Kontaktovat uživatele:
Jinak na ofiko webu téhle ROM je už verze C-ROM 5.9 ,takže brzo asi bude aktualizace i na naše mašinky
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
- LukasA
- Zařízení: Huawei Ascend y300
- Firmware: Náhodná KitKat ROM
- Operátor: O2
Je to moje druhá ROM po slimkatu co jsem vyzkoušel.. je rychlá ale ikdyž má spoustu nastavení je spousta věcí co neumí..
při pustěné hudbě a zhasnutém displeji nejde zvyšovat/snižovat hlasitost nebo nejde dát do listy vlastního zástupce a jiné..
ještě jsou tu jiné věci co se mi nelíbí ale také jsou tu věci které se mi líbí.. upozornění na zam. obr. .. možnost průhledné zam. obr. a jiné.. i přesto se vracím k Slimkatu
při pustěné hudbě a zhasnutém displeji nejde zvyšovat/snižovat hlasitost nebo nejde dát do listy vlastního zástupce a jiné..
ještě jsou tu jiné věci co se mi nelíbí ale také jsou tu věci které se mi líbí.. upozornění na zam. obr. .. možnost průhledné zam. obr. a jiné.. i přesto se vracím k Slimkatu
- myg74
Nechci Ti vnucovat používání téhle ROM,ale příště bud konkrétnější. Já používám ROCKET PLAYER a pokud mám zamčený displej a zmacknu tlačítko hlasitosti a displej se rozsvítí a hlasitost se zvýší nebo sníží a navíc v lockscreenu můžu ovládat (pauza/skladba vpřed nebo vzad) a do které listy si nemůžeš přidat vlastního zástupce?
-
- Neregistrovaný uživatel
S těmi zástupci myslel přidat si třeba nějakou app do této nav. lišty
Mě zase na SlimKatu vadí, že si na zam. obrazovku nemohu dát žádný jiný widget než dashclock a pak také v seznamu spuštěných aplikací není tlačítko na ukončení všech app Sice oba dva nedostatky vyřeší GravityBox ale zase kvůli tomu instalovat další aplikace...
Mě zase na SlimKatu vadí, že si na zam. obrazovku nemohu dát žádný jiný widget než dashclock a pak také v seznamu spuštěných aplikací není tlačítko na ukončení všech app Sice oba dva nedostatky vyřeší GravityBox ale zase kvůli tomu instalovat další aplikace...
Naposledy upravil(a) michalkalensky dne 15. 4. 2014 22:08, celkem upraveno 1 x.
- mitsuu84
- Kontaktovat uživatele:
Widget jde menit v lockcreenu ve Slimkatu A tady si v C-Rom tak se drž tématu
Samsung Galaxy Note 9
- myg74
To je debata o ničem,když v každé ROM je něco pro a proti.
Co se týče těch aplikací, tak to jako v Slimkatu nejde a ani kontakt si tam nedáš,ale jak jsme uvedli v návodu, můžeš použít APPBAR,kde si můžeš dat kteroukoliv aplikaci a máš je kdekoliv k dispozici!!!
Co se týče těch aplikací, tak to jako v Slimkatu nejde a ani kontakt si tam nedáš,ale jak jsme uvedli v návodu, můžeš použít APPBAR,kde si můžeš dat kteroukoliv aplikaci a máš je kdekoliv k dispozici!!!
- mitsuu84
- Kontaktovat uživatele:
To stejný jde i přes OmniSwitch.Tam si taky jde dat oblíbený aplikace a máš je vždy po ruce
Samsung Galaxy Note 9
Hoj dva dotazy. Jedu na ní už pár dnů a zatím bez restartů nebo nějakých chyb. Sice lepší výdrž byla u MIUI, ale to neni KK takže to se dá.
Jinak ty dotazy. Jak zprovoznit průhlednost te systémové lišty. Přes option C rom mi to nefunguje. A jak to zkusím editovat v souboru build.prop. tak se mi to vždycky vrátí na hodnotu true a nezůstane tam false. (kde dělm chybu)
Dá se nějak změnit v lockscreenu ty hodiny. případně přidat widget ?
Jinak ty dotazy. Jak zprovoznit průhlednost te systémové lišty. Přes option C rom mi to nefunguje. A jak to zkusím editovat v souboru build.prop. tak se mi to vždycky vrátí na hodnotu true a nezůstane tam false. (kde dělm chybu)
Dá se nějak změnit v lockscreenu ty hodiny. případně přidat widget ?