[ROM] CyanogenMod 11.0 [4.4.4] [NIGHTLY BUILDS]
-
- Zařízení: Huawei Y300
- Firmware: CM 11
- Operátor: Vodafone
Re: [ROM] CyanogenMod 11.0 [4.4.2] [NIGHTLY BUILDS]
tak jsem po několika týdenim trápení zkusil Carbon ROM a zatím testuji. Ale vypadá to velice svižně a bez restartů. Uvidím co na to baterka a dám vědět.
tady je malý náhlad https://carbon-rom.com/features/
tady je malý náhlad https://carbon-rom.com/features/
- myg74
- Zařízení: Lenovo P70-A
- Firmware: zatím S133
- Operátor: T-Debile
Tak to jsi sikovny kluk. A co to jako ma za souvislost s timhle tematem?(CM11) . NEJAKY PRINOSNY INFO?
-
- Zařízení: Huawei Y300
- Firmware: CM 11
Jen pro ty kteří se s CM11 trápí
Ahoj.
Potřebuji pomoct s nahozením této ROMky. Musím ale upozornit, že jsem začátečník. Na druhou stranu jsem dost studoval v návodech Zvládl jsem i bootloader+TWRP+root .Pak jsem hledal nějakou vhodnou romku. Pár týdnů jsem na Cyanogenmod jel a byl jsem s ní maximálně spokojený. První byla z 7.4.2014 nahozená z oficiální romky pomocí TWRP(v2.5.0.1) a jela v pohodě. 22.4.2014 jsem už aktualizoval přímo z androida. Dnes(24.4.) jsem něco podělal když jsem doinstalovával SuperSU protože mi pak TitaniumBackup psal že nemá root práva (což předtím nedělal). Když jsem si s tím nevěděl rady tak jsem se rozhodl, že zas nahodím novou aktualizaci. Jenže ta se nějak nepovedla nahodit . Teď s tím nejde nic dělat protože to pořád naskakuje do TWRP(žádný systém nenaběhne) a instalace i těch starších romek se nedaří. TWRP píše Error executing updater binary in zip ´/sdcard/cmupdater/cm-11-2014-........
Co se s tím dá dělat??? Případně jak pak dostanu něco do telefonu když to nejde káblíkem? Jsem v koncích v návodech to nenacházím
Díky za odpovědi
Potřebuji pomoct s nahozením této ROMky. Musím ale upozornit, že jsem začátečník. Na druhou stranu jsem dost studoval v návodech Zvládl jsem i bootloader+TWRP+root .Pak jsem hledal nějakou vhodnou romku. Pár týdnů jsem na Cyanogenmod jel a byl jsem s ní maximálně spokojený. První byla z 7.4.2014 nahozená z oficiální romky pomocí TWRP(v2.5.0.1) a jela v pohodě. 22.4.2014 jsem už aktualizoval přímo z androida. Dnes(24.4.) jsem něco podělal když jsem doinstalovával SuperSU protože mi pak TitaniumBackup psal že nemá root práva (což předtím nedělal). Když jsem si s tím nevěděl rady tak jsem se rozhodl, že zas nahodím novou aktualizaci. Jenže ta se nějak nepovedla nahodit . Teď s tím nejde nic dělat protože to pořád naskakuje do TWRP(žádný systém nenaběhne) a instalace i těch starších romek se nedaří. TWRP píše Error executing updater binary in zip ´/sdcard/cmupdater/cm-11-2014-........
Co se s tím dá dělat??? Případně jak pak dostanu něco do telefonu když to nejde káblíkem? Jsem v koncích v návodech to nenacházím
Díky za odpovědi
- LukasA
- Zařízení: Huawei Ascend y300
- Firmware: Náhodná KitKat ROM
- Operátor: O2
Cm jsem nikdy neměl ale nemusi se tam jako třeba u slimkatu root pro aplikace povolovat? Co se týče přesunu dat do telefonu tak v twrp najed do mount a vlevo dole je mount USB storage pak připojil mobil k PC a uvidí ho jako kartu a mobil ale doporučuji před odpojením udělat bezpečné vyjmutí..
-
- Neregistrovaný uživatel
Mikemon: Když ti to psalo, že nemáš root práva tak je vždy musíš povolit a to tak, že půjdeš do nastavení-->pro vývojáře--> klikneš na root přístup a tam dáš Aplikace a ADB. Pokud se ti v nastavení nezobrazuje položka pro vývojáře tak jdi do info o telefonu a stále klikej na číslo sestavení dokud ti neoznámí, že jsi vývojář
Máš udělanou zálohu rom v twrp? Pokud ano tak dej kompletní wipe a pak obnov tu zálohu Pokud zálohu nemáš nezbývá ti nic jiného než dát wipe ale úplně všechno se ti smaže kromě sd karty. Jinak doporučuji ti vyzkoušet SlimKat 4.6 je daleko lepší než CM11
Máš udělanou zálohu rom v twrp? Pokud ano tak dej kompletní wipe a pak obnov tu zálohu Pokud zálohu nemáš nezbývá ti nic jiného než dát wipe ale úplně všechno se ti smaže kromě sd karty. Jinak doporučuji ti vyzkoušet SlimKat 4.6 je daleko lepší než CM11
Zvláštní - možná že jsi pokazil zavadeč, nevypadá to na chybu v instalovené ROM
1) Zkusil bych naistalovat nový TWRP
2) A naistalovat novou ROM
- je možné že instalací nového TWRP bez novr ROM se ti to možná už rozjede.
1) Zkusil bych naistalovat nový TWRP
2) A naistalovat novou ROM
- je možné že instalací nového TWRP bez novr ROM se ti to možná už rozjede.
Ahoj.
Díky za rady. Jste bleskoví . Snažím se na to přijít takže jedu postupně..
Díky za navedení jak zapnout SD kartu v TWRP
K tomu SuperSU - na Slimkat diskuzi jsem se dočetl že se instalovat nemusí a je součástí CM11 což jsem nevěděl a pokoušel se o instalaci. Pak naskočil ten problem s Tit.B. Povolit ho přímo v nastavení mě nenapadlo a tak jsem pak dělal tu aktualizaci celé CM11.
Tam se to celé po... protože od té chvíle po samočinné instalaci z TWRP už to nenajelo do androida ale jen do TWRP.
Takže si myslím že já osobně jsem nemohl udělat nic se "zavaděčem" , ale podle rady jsem znovu nainstaloval TWRP.
Problém stále trvá protože při každém pokusu nahrát systém z "/sdcard/cmupdater/cm- 11-2014...." dojde k chybě
Zálohu romky v TWRP jsem neměl tak jsem dělal dokonce kompletní wipe.
Ještě tedy zkusím ten Slimkat ale moc se mi do toho nechce protože tam se píše něco o kernelu a to je pro mě další vesnička ve španělsku . Rozumějte jsem docela lajk, ale byl jsem o dost větší, než jsem si začal číst v tomhle fóru a hrabat se v mém founu
Takže díky za rady. Jen tak dál a já jdu pokračovat v napravování
Díky za rady. Jste bleskoví . Snažím se na to přijít takže jedu postupně..
Díky za navedení jak zapnout SD kartu v TWRP
K tomu SuperSU - na Slimkat diskuzi jsem se dočetl že se instalovat nemusí a je součástí CM11 což jsem nevěděl a pokoušel se o instalaci. Pak naskočil ten problem s Tit.B. Povolit ho přímo v nastavení mě nenapadlo a tak jsem pak dělal tu aktualizaci celé CM11.
Tam se to celé po... protože od té chvíle po samočinné instalaci z TWRP už to nenajelo do androida ale jen do TWRP.
Takže si myslím že já osobně jsem nemohl udělat nic se "zavaděčem" , ale podle rady jsem znovu nainstaloval TWRP.
Problém stále trvá protože při každém pokusu nahrát systém z "/sdcard/cmupdater/cm- 11-2014...." dojde k chybě
Zálohu romky v TWRP jsem neměl tak jsem dělal dokonce kompletní wipe.
Ještě tedy zkusím ten Slimkat ale moc se mi do toho nechce protože tam se píše něco o kernelu a to je pro mě další vesnička ve španělsku . Rozumějte jsem docela lajk, ale byl jsem o dost větší, než jsem si začal číst v tomhle fóru a hrabat se v mém founu
Takže díky za rady. Jen tak dál a já jdu pokračovat v napravování
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Kontaktovat uživatele:
K tomu slimkatu,instaluje se stejne jako cm11,takze rom a gapps.Kernel neres,ten je soucasti rom,jen je upravenej oproti puvodnimu v cm11 a dle me je i lepsi.A ve vsech cm (10,10.1 atd) je superSu integrovany v rom a povoleny.U ostatnich KitKat rom to je stejne,jedina kde se root musi povolit/zapnout v nastaveni je slimkat (ale taky je integrovanej v rom).A ta chyba pri instalaci,mas tu rom celou stazenou? Zkus ju z netu stahnout znovu,udelej komplet wipe a musi to jit,pokud mas twrp 2.6.3.3 a novejsi.
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
A tak tu je ten zakopany pes! Nechapu to jak jsem to mohl přehlidnout a dokazat: samozřejmě, že jsem všude četl, že se to mám nahrávat verzí TWRP 2.6.3.3 a vyšší. Teď se dívám že mám verzi 2.5.0.1. Ale v tom případě mi není jasné jak se mi povedlo nainstalovat tu první verzi CM11 přes TWRP
Nicméně se nabalil další problém takže nevím jak pokračovat dál. Nemůžu se už dostat k nahrání novější verzi TWRP protože mi nefunguje kombo (vol-)+(Pwr). Tedy naskočí logo huawey, ale po chvili se to resne a naběhne to do TWRP. A počítač mi na tu krátkou chvíli sice ukáže ve Správci zařízení, že tam na káblíku je, ale ani check_bootloader.bat ani flash_recovery.bat nenachází zařízení . ZTWRP se na karty dostanu...
Nevím jak dál. Nechci přijít o mazlíka
Nicméně se nabalil další problém takže nevím jak pokračovat dál. Nemůžu se už dostat k nahrání novější verzi TWRP protože mi nefunguje kombo (vol-)+(Pwr). Tedy naskočí logo huawey, ale po chvili se to resne a naběhne to do TWRP. A počítač mi na tu krátkou chvíli sice ukáže ve Správci zařízení, že tam na káblíku je, ale ani check_bootloader.bat ani flash_recovery.bat nenachází zařízení . ZTWRP se na karty dostanu...
Nevím jak dál. Nechci přijít o mazlíka