Huawei Ascend Y300 - obecná diskuze
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Huawei Ascend Y300
Přesně, když ne přímo z Číny za nízkou cenu, tak z CZ distribuce a mít jistotu rychlého servisu a záruky.
Operátoři v ČR to už je kapitola sama pro sebe.
Operátoři v ČR to už je kapitola sama pro sebe.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Exp
Tak Y300 už se začíná objevovat v českých e-shopech. Podle zbozi.cz bude za cenu stejnou nebo dokonce nižší než za kterou je G300. Zatím ho ale nikdo nemá skladem. Každopádně je tam uvedená oficiální CZ distribuce. Co myslíte, rozšíříme fórum i tento model?
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Škoda ze ma RAM jako ten nas G300 svědčí to o střední tride.
forum rozšířit o y300 můžeš ja bych si pockal jak se k němu obrátí jiná fóra jako modaco atd. Aby k němu měli romky a tak. Vybavove vypadá jako W1
forum rozšířit o y300 můžeš ja bych si pockal jak se k němu obrátí jiná fóra jako modaco atd. Aby k němu měli romky a tak. Vybavove vypadá jako W1
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
Jsem pro rozšířit rubriku i o tento nadějný kousek
- Exp
Tak Y300 už je skladem v českých e-shopech. Zároveň s ním přichází na trh i Huawei W1 s Windows Phone. Y300 se začíná prodávat za cenu okolo 4000 kč. Možná i proto klesla cena G300 u Vodafonu na krásných 3577 kč.
-
- Neregistrovaný uživatel
já už jsem viděl Huawei Ascend Y300 za 3799 Kč Já blbec koupil před půl rokem G300 A měl jsem si ještě počkat a vzít Y300 Konečně bych měl dvoujádrový procesor a konečně Jelly Bean
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Kdybych ted mel já kupovat mobila tak bych hleděl spise jakou má podporu komunity což G300 splňuje na vybornou. Dale bych koupil v teto době už dvoujadro nebo čtyř kdybych mel peníze nejspíš bych sel do huawei honor2 a nejméně 1 GB RAM
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
Michal: Ono tam těch rozdílů G300 / Y300 moc není. Jen to dvoujádro, Jelly Bean, Emotion UI a vzhled (G300 se mi navíc zdá hezčí).
-
- Neregistrovaný uživatel
tak to je ale dost rozdílů na to,že mají stejnou cenu
Z počátku se mi Y300 celkem zalíbil, ale ... Samozřejmě jako pro bych viděl - Jelly Bean, hardware 2x1.2GHz + novej Chipset a GPU, vnitřní paměť 4GB, no a to je asi vše.
Více se mi líbí vzhled syrového Jelly Bean než nadstavba Emotion UI, je to takový řekl bych trochu "holčičí" Nějak mi tam chybí vstup do menu, kde je nabídka všech aplikací. Tady je šechno jen na hlavní obrazovce (na G300 rád používám jen jednu stránku obrazovky). No i vzhled se mi u G300 líbí víc, Y300 mi přijde i tlustší v pase. Takže si myslím, že G300 ještě není potřeba měnit, alespoň ne za Huawei Y300
Více se mi líbí vzhled syrového Jelly Bean než nadstavba Emotion UI, je to takový řekl bych trochu "holčičí" Nějak mi tam chybí vstup do menu, kde je nabídka všech aplikací. Tady je šechno jen na hlavní obrazovce (na G300 rád používám jen jednu stránku obrazovky). No i vzhled se mi u G300 líbí víc, Y300 mi přijde i tlustší v pase. Takže si myslím, že G300 ještě není potřeba měnit, alespoň ne za Huawei Y300