Sports Tracker
- scarabeus
- Zařízení: Huawei Ascend G700
- Firmware: G700-U20
- Operátor: Vodafone
Sports Tracker
Jste-li sportovci. "joggeři", cyklisti nebo se jenom rádi procházíte a zároveň jste trochu exhibicionisti a chcete, aby vaši známí např. na Facebooku o vašich sportovních výkonech věděli, je tato aplikace přesně pro vás. Podle GPS souřadnic zapíše vaši cestu do mapy a následně ji pak synchronizuje s vaším účtem a můžete ji zveřejnit práce i na tom výše zmíněném Facebooku.
https://play.google.com/store/apps/deta ... tt.android
JB 4.2.1
-
- Neregistrovaný uživatel
Re: Sports Tracker
Ahoj, chci se zeptat, jestli nekdo nezaznamenal se sports trackerem chybu, ze by mel zaznam roztreseny. A druhy problem je ten, ze GPS ztrati signal a ten nabehne az po nejake chvili (nekolik minut).
Zde na sports trackure je zaznam jednoho pokusnyho sledovani:
http://www.sports-tracker.com/#/workout ... u5e27ut5sm
je tam videt, kde signal vypadne a kde ho to zase az chytne, sice jsem sel celou cestu po chodniku vedle ne uplne nizkych baraku a s telefonem v kapse, ale to by snad melo zvladnout ne? Navic se ten zaznam cesty hodne vzdaluje realite, celou cestu jsem sel po chodniku a jen v jednom miste jsem prechazel silnici.
Jaky je vas nazor? Chyba me GPS nebo je problem nekde jinde?
Dik za komentare.
Zde na sports trackure je zaznam jednoho pokusnyho sledovani:
http://www.sports-tracker.com/#/workout ... u5e27ut5sm
je tam videt, kde signal vypadne a kde ho to zase az chytne, sice jsem sel celou cestu po chodniku vedle ne uplne nizkych baraku a s telefonem v kapse, ale to by snad melo zvladnout ne? Navic se ten zaznam cesty hodne vzdaluje realite, celou cestu jsem sel po chodniku a jen v jednom miste jsem prechazel silnici.
Jaky je vas nazor? Chyba me GPS nebo je problem nekde jinde?
Dik za komentare.
- sonda
- Zařízení: G300, LG G-PAD 8.3
- Firmware: B895
- Operátor: Mobil.cz
Na pohled vypadá dobře, až bude léto a budu jezdit na kole, tak určitě použiju
-
no tak tady ani nejde o jinou aplikaci jako spis o to, jestli je gps senzor v poradku. Zkousel jsem i endomondo a to snimalo celkem pekne. Trochu jsem si pohral s konfigurakem pro gps a ted to chyta signal fakt rychle. Kdyz jsem ted ale 2x zkousel trackovat, tak jednou mi spadl sportstracker asi po 20 minutach behu a dneska asi po 3 minutach chuze. Zatim me napadlo, ze by mohl byt nejaky bug v zamku ve sportstrackeru a nebo mu vadi mraz.
-
nemáte problém s přihlášením do S.T. na počítači? Včera jsem přišel z trasy a chtěl si ji prohlédnout na PC a nemůžu se přihlásit. Včera to hlásilo nějakej error #401, dnes nic ale nemůžu se přihlásit, ani zasláním hesla na mail.
Používám Chrome. Zkoušel jsem i Mozzilu a ta ho vůbec neotevře, jen načítá :-/
Používám Chrome. Zkoušel jsem i Mozzilu a ta ho vůbec neotevře, jen načítá :-/
-
Mám také problém s přihlášením do Sports Tracker na počítači. Na PC se nemůžu přihlásit,zčerná obrazovka a nic se neděje. Pužívám Chrome.
-
Při použití Internet Explorer funguje přihlášení do Sports Tracker na počítači bez problémů.
-
Já mám spíš problém s tím, že ST pořád padá - spustím novej workout, mapa se načte, GPS chytne, dám start a po 5 minutách se aplikace buď sama restartuje nebo mi nahoře v tray sívítí ikona a "recording", ale když na ni kliknu, tak nazdar... Nic se neděje...
Někdo podobnej problém?
Někdo podobnej problém?