MiKey se přidává do 3,5 mm konektoru pro sluchátka a podle dostupných informací by tlačítko mělo fungovat se všemi Android zařízeními. K tlačítku MiKey si stáhnete na Google Play aplikaci, díky které si navolíte, co by měl čudlík dělat.
Ale jakou aplikaci,nebo jak se menuje sem nenašel.Stáhl sem tu apku z miui.cz,nainstalovat šla,spustit taky,ale zda by fungovala s tím jackem nemám tucha
Samsung Galaxy Note 9
T-MobileG1►LGOptimus One►HTCEvo 3D►HuaweiAscend Y300►HuaweiHonor 2►HuaweiHonor 3C►SonyXperia Z Ultra►Honor4X►Alcatel6045Y (5.5")►LenovoA6000►LGF60►VFSmart Prime 6►LGG3►SonyM2►MSLumia 550►SonyZ3►Alcatel6039Y►LenovoK6 Note►XiaomiNote 4
tak jsem vyzkousel appku a spinac na sluchatkach-moh jsem klikat jak jsem chtel,ale rozeznavalo to jen jakoby 1 klik(startoval fotak).Takze jdu do rizika a objednavam...
Tak někdo na facebookové stránce android asistenta psal, že si od něho koupil MiKey za 150 Kč (1 kus) a na Huawei Ascend G300 prý nejde aplikace ani nainstalovat
A nepsal jakou má verzu androidu?Mě se zdá,že někde se psalo že musí bejt verze 4.0+ ,takže pokud měl GB 2.3 tak by to aj sedělo,že aplikace nešla nainstalovat.
Samsung Galaxy Note 9
T-MobileG1►LGOptimus One►HTCEvo 3D►HuaweiAscend Y300►HuaweiHonor 2►HuaweiHonor 3C►SonyXperia Z Ultra►Honor4X►Alcatel6045Y (5.5")►LenovoA6000►LGF60►VFSmart Prime 6►LGG3►SonyM2►MSLumia 550►SonyZ3►Alcatel6039Y►LenovoK6 Note►XiaomiNote 4