Tečky na displeji
-
- Neregistrovaný uživatel
Tečky na displeji
Ahoj. Včera jsem si koupil u vodafonu nový Huawei ascend g300. Všechno je super až na jednu věc. Na displeji mám ve sloupcích pravidelné tečky. Vypadá to jako špatné pixely, ale jsou vidět i při vypnutém telefonu. Nejvíc jsou viditelné na světlém pozadí nebo při určitém náklonu displeje. Je to normální nebo ho mám vrátit?
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Tečky na displeji
Ahoj, tohle je bohužel vlastnost. Je to viditelný digitizér. Daň za nízkou cenu. Já když jsem měl G300 nově koupený, tak jsem si myslel, že mám vadný kus. Ale za pár dní si na to zvykneš a nebudeš to vůbec vnímat. Nemělo by to být nijak rušivé.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Přesně tak, já to třeba vůbec vidět nemám, pouze když vypnutý telefon dám pod velkým sklonem ke světlu....
-
- Neregistrovaný uživatel
Někdo tam ty tečky vidí, někdo ne. Já je tam mám vidět docela hodně a celkem mi to vadí. Myslíte že se to dá reklamovat?
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
myslím že je to o tom jaký kdo má oči obchodník/servis který o tomto telefonu nic neví ti to asi uzná.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
Asi tak. Mě prošlo rukama už cca 5 nebo 6 G300. Od známých, v rodině atd. A každý to měl vidět úplně stejně. Jenže když to dáš do servisu a pokud by to uznali, tak ti tam dají zase originál díl a bude to tam zas. Je to tak vyrobené a má to každý. Je to vidět jen při určitém náklonu, na bílém pozadí, na slunci apod.
Tak se opět vracím k tomuto tématu. Pořád přemýšlím zda bych neměl reklamovat telefon kvůli těm tečkám na displeji. Na bílém pozadí je to hodně vidět(zvlášť od té doby co mám nové brýle a vidím jak ostříž ).Je to dost rušivé. Nevíte někdo zda se s tím dá něco dělat (lépe řečeno zda by to v servisu mohli opravit)?
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
- Exp
Těžko říct jestli by to uznali. Viditelnej digitizér pod určitým úhlem je u G300 spíš vlastnost. Jedině to vyzkoušet. Ale jak už jsem psal o kousek výš, pokud by vyměnili tu dotykovou desku, tak na novým kusu to bude asi zase. Jedině říct že ti to tam vadí, reklamovat to 3 x, zkusit požádat o vrácení peněz a koupit novej stroj.