MMS nefungují
MMS nefungují
Zdravím, tak moje slavná "žiletka" nepřijímá ani neodesílá MMS,jednu odeslala a víc nefunguje,konzultovala jsem to s operátorem a prý mám vše správně nastavené,takže zbývá jen reklamace přístroje, což se mi opravdu nechce ,nenapadá vás nějaký fígl, jestli třeba nemám něco zakázané nebo tak něco díky
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
- Operátor: Vodafone
Re: MMS nefungují
At ti posle operator konfiguracni smsky,ty pak vse jen potvrdis a ono se to ulozi.a nebo zkus vyndat simku,tovarni nastaveni vlozit sim a mela by ti sama prijit nastavovaci sms.vse ale pred tim zalohuj,tov.nast.vse v TELEFONU SMAZE
Naše forum, vaše forum :-)
operator mi právě něco posílal, ale nešlo mi to vůbec otevřít, takže to uzavřel, že to asi musí být vada v telefonu ,bylo to něco jako testovací MMS,nevím, už to nemá platnost
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
- Operátor: Vodafone
Ta konfiguracni SMS od operatora neni testovaci MMS,je to nastavovaci sms,kde ti to nabizi pouze ULOZIT nebo ODMITNOUT samotne nastaveni
Naše forum, vaše forum :-)
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Ahoj, zkus si projít toto téma:
viewtopic.php?f=23&t=3489
Jsou tam i odkazy na související témata, tak třeba něco z toho pomůže.
V telefonu musíš mít správně nastavený přístupový bod na MMS (údaje bývají na stránkách operátorů) a zapnutá mobilní data (internet). U operátora pak aktivované MMS zprávy (tady může být internet úplně zakázaný).
viewtopic.php?f=23&t=3489
Jsou tam i odkazy na související témata, tak třeba něco z toho pomůže.
V telefonu musíš mít správně nastavený přístupový bod na MMS (údaje bývají na stránkách operátorů) a zapnutá mobilní data (internet). U operátora pak aktivované MMS zprávy (tady může být internet úplně zakázaný).
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
takže za odkazy moc díky, jsem se v nich pohrabala,a došla jsem k závěru, že se u mě jedná asi o podobný problém jako u nicku "elvis-jarous",začalo mi to asi blbnout, když jsem si aktivovala internet v mobilu,přesto , že mě operátor naváděl v mobilu a bylo prý vše dobře nastavené,tak mi nešlo přijmout testovací MMs a sms mi asi neposílal.Ted jsem v tom mobilu štourala a v nastavení -jména přístupových bodů jsem dala obnovit výchozí a ejhle MMS chodí!!!!!Takže snad to někomu pomůže,díky díky