[ROM]Gingerbread
[ROM]Gingerbread
Zdravím,
predom sa veľmi ospravedlňujem ak podobné téma už na tomto fóre je, avšak som ho nedokázal nájsť. Prosím Vás je nejaká Custom ROM pre G300 s verziou 2.3.6? Mám 4.0 avšak niektoré animácie sú naozaj zasekané. Aktuálne mám Infusion a nie som si istý či chcem stále mať ICS. Chcem vyskúšať Gingerbread. Mohli by ste mi niečo odporučiť prosím?
Ďakujem veĺmi pekne.
predom sa veľmi ospravedlňujem ak podobné téma už na tomto fóre je, avšak som ho nedokázal nájsť. Prosím Vás je nejaká Custom ROM pre G300 s verziou 2.3.6? Mám 4.0 avšak niektoré animácie sú naozaj zasekané. Aktuálne mám Infusion a nie som si istý či chcem stále mať ICS. Chcem vyskúšať Gingerbread. Mohli by ste mi niečo odporučiť prosím?
Ďakujem veĺmi pekne.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: [ROM]Gingerbread
Ahoj. Já s těmi custom romkami nemám moc zkušeností, ale oblíbená je třeba B895 Slim (od stejného autora jako B952 Slim).
Odkaz: http://www.htcmania.com/showthread.php?t=556828
A nebo si náhrát oficiální B895 z balíku pro downgrade.
Odkaz: http://www.htcmania.com/showthread.php?t=556828
A nebo si náhrát oficiální B895 z balíku pro downgrade.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
viewtopic.php?f=15&t=370
tady je CM7 a můžeš rovnou nahrát na svůj BASEBAND bez nutnosti downgradu na vyzkoušení je to fajn
tady je CM7 a můžeš rovnou nahrát na svůj BASEBAND bez nutnosti downgradu na vyzkoušení je to fajn
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
Ďakujem. Hneď by som šiel do offiku ale je to len pre Vodafone nie? Alebo sa to dá nahodiť aj na môj fón?
- Puget
Můžeš si ho tam klidně dat taky.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Jo fungovat ti bude i ta oficiální B895. Je sice pro Vodafone, ale těch úprav od operátora tam je jen minimálně.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Neregistrovaný uživatel
Má někdo odzkoušeno přechod na BG pomocí oficiálního downgrade a nemyslím pro Vodafone. Mám B952 oficial, ale chtěl bych přejít na GB, protože se telefon opravdu hodně seká.
- Puget
Ofiko downgrade jiný než pro Vodafone není.
-
- Zařízení: Huawei Ascend G300
- Firmware: Android 2.3.6 B895
Dobry den,prosim vas nevite nekdo kde bych mohl stahnout Cisty Funkcni Android 2.3.6 B895?Do meho Huawei G300?Mam nainstalovany B952 Slim 12 nebo jak to je a je to otresne.proste chci normalni klidne stary funkcni Android.Diky
- Puget
Já teď jedu na v12 a přijde mi super, zatím. zkus atomic mod od tillaze hodne lidem jede dobře, ME tam ale asi něco vadilo takže jsem ji sem nedal.