Jedna z nejpopulárnějších alternativních klávesnicí pro Android.Swiftkey se od Vás může neustále učit a tím pádem zdokonalovat Vaše psaní.To znamená,že personalizovat Váš styl psaní z Twitteru,Facebooku,Gmailu,vašich blogů a také v neposlední řadě Vašich sms.Tento přístup nemusíte povolit a aplikace se učí pouze z toho co napíšete,ne to co jste napsali.Klávesnice je ke stažení bud jako Free a nebo placená v akci za 19.99Kč.Ke stažení je i verze pro tablet,taky bud Free a nebo placená za 39.99Kč.Stáhnout si můžete zdarma i Beta verzi z ofiko stránek
Odkaz na Google play je TADY
Odkaz ke stažení testovací verze SwiftKey Public Beta 4.3.0.139 TADY
SwiftKey Keyboard
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
SwiftKey Keyboard
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
- maxXx
- Zařízení: Xiaomi Mi A1
- Firmware: Lineage OS
- Operátor: Tesco Mobile
- Kontaktovat uživatele:
Re: SwiftKey Keyboard
Je to perfektní klávesnice, používal jsem ji již na Ascend G300 a tam fungovala bez problému i když zabírá docela dost RAM.
Nyní na Ascend G510 (konkrétně oficiální rom B176) mám ten problém, že po restartu se vždy nastaví jako výchozí jiná klávesnice. I když ty ostatní deaktivuji, tak se nastaví třeba hlasové zadávání.
Dle oficiálních stránek výrobce s tímto problémem nemohou nic dělat, protože placené aplikace z Play Store se ukládají u některých ROM do umístění, které prostě není přístupné při bootování. viz.
http://support.swiftkey.net/knowledgeba ... or-reboot-
Avšak jsem i k tomuto problému dohledal řešení. Viz XDA fórum:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1903235
//EDIT: Chyba nebyla opravena ani v nejnovějším oficiálním FW B200 GV
Nyní na Ascend G510 (konkrétně oficiální rom B176) mám ten problém, že po restartu se vždy nastaví jako výchozí jiná klávesnice. I když ty ostatní deaktivuji, tak se nastaví třeba hlasové zadávání.
Dle oficiálních stránek výrobce s tímto problémem nemohou nic dělat, protože placené aplikace z Play Store se ukládají u některých ROM do umístění, které prostě není přístupné při bootování. viz.
http://support.swiftkey.net/knowledgeba ... or-reboot-
Avšak jsem i k tomuto problému dohledal řešení. Viz XDA fórum:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1903235
//EDIT: Chyba nebyla opravena ani v nejnovějším oficiálním FW B200 GV
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
[ROM] AOSP MOD [B209] - Více o Androidu a mé práci najdeš na mém blogu maxXx.cz
- zde na fóru si všichni tykáme
[ROM] AOSP MOD [B209] - Více o Androidu a mé práci najdeš na mém blogu maxXx.cz
- zde na fóru si všichni tykáme
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Re: SwiftKey Keyboard
Klávesnice Swiftkey je nyní zdarma pro všechny,platit se bude pouze za skiny klávesnoce.Jejich cena se pohybuje kolem 1 dolaru (cca 20 Kč)
Samsung Galaxy Note 9