Huawei Ascend P7
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Re: Huawei Ascend P7
To pedes: Dík za shrnutí .Takže budeš měnit P6 za P7 ?A nějaký náročnější hry si nezkoušel?U P6,resp u toho jejich cpu a hlavně GPU je problém s optimalizací her pro tu grafiku.
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
- mitsuu84
- Kontaktovat uživatele:
Na Smartmanii vyšla rozsáhlejší recenze s názvem Huawei Ascend P7: Štíhlá elegance s atraktivní cenou
Samsung Galaxy Note 9
myg74 Smyslem nebyla recenze, na to bych potřeboval víc času a větší prostor. Jsou tu servery,které je píší. Pokud chcece nějakou konkrétní info, zeptejte se, třeba budu vědět, možná jsem to jen nenapsal. Myslím, že dost si můžete vzít z fotografií. Emotion U je zde velmi dobře zvládnuté, LTE fakt netestnu nejsem v oblasti s pokrytím touto technologií a čas na zápůjčku byl omezen. přehrávání vide, wifi, ... to vše je bezva. Nesetkal jsem se s tím, že by topil. GPS fixuje během pár vteřin. Většinou hned po zapnutí.
mitsuu84 - popravdě spíš užiji menší telefon. Používám to i na kole a tam je velikost na škodu. Hmotnost je OK.Samozřejmě velký displej má své výhody - net, videa hry. Výhoda tohoto 5" (P7) je malé tělo na tu úhlopříčku a podtrhuje to ta štíhlost. Kdybych měl peníze nazbyt, klidně bych to pořídil protože cena je nastavená dobře. Kolega má konkurenční model za větší peníze a když si s P7 pohrál, tak byl nadšen.
Nejsem herní typ (pokud jde o telefony), takže vyzkoušeny jen dvě hry a to oddychovka Angry birds a auta Real Racing 3. V obou případech bez problémů.
mitsuu84 - popravdě spíš užiji menší telefon. Používám to i na kole a tam je velikost na škodu. Hmotnost je OK.Samozřejmě velký displej má své výhody - net, videa hry. Výhoda tohoto 5" (P7) je malé tělo na tu úhlopříčku a podtrhuje to ta štíhlost. Kdybych měl peníze nazbyt, klidně bych to pořídil protože cena je nastavená dobře. Kolega má konkurenční model za větší peníze a když si s P7 pohrál, tak byl nadšen.
Nejsem herní typ (pokud jde o telefony), takže vyzkoušeny jen dvě hry a to oddychovka Angry birds a auta Real Racing 3. V obou případech bez problémů.
Naposledy upravil(a) mitsuu84 dne 19. 5. 2014 21:56, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeny dva příspěvky do jednoho,viz pravila.
Důvod: Sloučeny dva příspěvky do jednoho,viz pravila.
- mitsuu84
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě osobně se ta P7 taky líbí,se jim povedla.A displej 5" je asi strop,pak už to sou docela pádla a blbě skladný,třeba v kapse atd.
Samsung Galaxy Note 9
- mitsuu84
- Kontaktovat uživatele:
Na Mobilenetu.cz je nová recenze s názvem Huawei Ascend P7: Číňan, co má styl
Samsung Galaxy Note 9
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
Re: Huawei Ascend P7 - obecná diskuze
Tak vcera se mi naskytla moznost pohrat si a prohlednout si poradne novou P7.....
Muj dojem z ni neni nejlepsi,bohuzel.zadni sklo mi klouzalo hodne v ruce,a to sem se zrovna nepotil.Velikost telefonu je jen asi o necely 1cm vetsi nez ma P6,takze to se da,ale "5" displej je uz na me zkratka hodne,nedostanu palcem vsude na displeji,tudiz ho musim pouzivat v obou rukach.A to mi pohodlny neprijde.za tu chvilku sem pouhym okem nepostrehl nejaky rozdil co se tyce displeje,uhly,barvy,jemnost atd.
Takze jsem moc rad,ze mam pouhou P6 a jsem maximalne ve vsem spokojeny a rozhodne bych nepresel,jednak velikost a druhak cena .
P.S.: jiste mi date za pravdu....mam uplne novou P6 od vodafonu za rovnych 5000kc,i to je duvod,proc bych na P7 nepresel
Muj dojem z ni neni nejlepsi,bohuzel.zadni sklo mi klouzalo hodne v ruce,a to sem se zrovna nepotil.Velikost telefonu je jen asi o necely 1cm vetsi nez ma P6,takze to se da,ale "5" displej je uz na me zkratka hodne,nedostanu palcem vsude na displeji,tudiz ho musim pouzivat v obou rukach.A to mi pohodlny neprijde.za tu chvilku sem pouhym okem nepostrehl nejaky rozdil co se tyce displeje,uhly,barvy,jemnost atd.
Takze jsem moc rad,ze mam pouhou P6 a jsem maximalne ve vsem spokojeny a rozhodne bych nepresel,jednak velikost a druhak cena .
P.S.: jiste mi date za pravdu....mam uplne novou P6 od vodafonu za rovnych 5000kc,i to je duvod,proc bych na P7 nepresel
Naše forum, vaše forum :-)
-
- Zařízení: Ascend P7
- Firmware: B121
Tak jsem již také hrdým majitelem tohoto krasavce, ovšem stálo mě to pěkné nervy a dlouhé čekání. Od zahájení prodeje jsem bohužel vystřídal cca 7 kusů, proč? Některá zařízení měla na displeji vypálené pixely, jiné kusy zase měly "odřený" lak na bílém orámování. Výstupní kontrola jaksi pokulhává, ale to je napříč všemi výrobci.
Mé současné dojmy po cca měsíčním používání jsou velmi dobré. S prvotní aktualizací B118 mi vadilo několik věcí. Špatně fungující notifikace při vypnutém displeji, a špatná optimalizace. Po "zahřátí" telefonu a nainstalování několika aplikací se telefon začal zpomalovat, a reakce byly také pomalejší.
S aktualizací B121 se mnohé zlepšilo. Notifikace již nyní fungující tak na 98%, optimalizace a rychlost reakcí se citelně zvýšila. Když bych měl vypíchnout klady přístroje, pak je to jednoznačně prvotřídní zpracování, bezkonkurenční přední kamera, nyní výkon, pohotovostní výdrž na jedno nabití (nadprůměrná), excelentní rychlost fixace GPS, kvalitní displej IPS, zvukové schopnosti reproduktoru i design.
Výrazné nedostatky neshledávám, možná jen zadní kluzká strana, hlavní fotoaparát by si zasloužil optimalizaci, kdy v horších světelných podmínkách jsou fotky kvalitativně spíše horší a samozřejmě je tu stále prostor pro zlepšení výkonu přístroje.
Tak jako tak, tenhle přístroj je opravdu tou nejlepší koupí do deseti tisíc korun.
Mé současné dojmy po cca měsíčním používání jsou velmi dobré. S prvotní aktualizací B118 mi vadilo několik věcí. Špatně fungující notifikace při vypnutém displeji, a špatná optimalizace. Po "zahřátí" telefonu a nainstalování několika aplikací se telefon začal zpomalovat, a reakce byly také pomalejší.
S aktualizací B121 se mnohé zlepšilo. Notifikace již nyní fungující tak na 98%, optimalizace a rychlost reakcí se citelně zvýšila. Když bych měl vypíchnout klady přístroje, pak je to jednoznačně prvotřídní zpracování, bezkonkurenční přední kamera, nyní výkon, pohotovostní výdrž na jedno nabití (nadprůměrná), excelentní rychlost fixace GPS, kvalitní displej IPS, zvukové schopnosti reproduktoru i design.
Výrazné nedostatky neshledávám, možná jen zadní kluzká strana, hlavní fotoaparát by si zasloužil optimalizaci, kdy v horších světelných podmínkách jsou fotky kvalitativně spíše horší a samozřejmě je tu stále prostor pro zlepšení výkonu přístroje.
Tak jako tak, tenhle přístroj je opravdu tou nejlepší koupí do deseti tisíc korun.
-
- Zařízení: HUAWEI P7
- Firmware: EUI2.3,Android 4.4.2
Po poslední aktualizaci padá foťák v modu Vodaznak ... můžete prosím vyzkoušet? Díky
- mitsuu84
- Kontaktovat uživatele:
Na Mojandroid.sk vyšel článek Huawei slávnostne zahájil predaj Ascend P7 na Slovensku a v Čechách
Samsung Galaxy Note 9
- mitsuu84
- Kontaktovat uživatele:
Huawei,světová trojka v prodeji smartphonů má další důvod k oslavám.Ke 13. červnu se prodalo celosvětově 1.000.000 kusů jeho aktuálního vlajkového modelu Ascend P7.Huawei vsadil na kvalitní designové zpracování,ale nezanedbal ani výbavu.Novinka se začala prodávat v polovině května,takže na metu milionu prodaných kusů dosáhla zhruba za měsíc.Důležitou součástí strategie Huawei je také cenová politika.Na rozdíl od některých jiných značek,jejichž nejvyšší modely s cenovkou atakují hranici 20 tisíc korun,je Ascend P7 výrazně levnější.Na západoevropských trzích přijde zhruba na 12 tisíc korun a v českých obchodech jej seženete za doporučenou cenu 9 990 Kč.Huawei dále očekává,že za 12 měsíců prodá celosvětově 10 milionů kusů modelu Ascend P7.Populárního modelu Ascend P6 se od června 2013 prodalo celosvětově 4 miliony kusů
Samsung Galaxy Note 9