Holo Launcher
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: Holo Launcher
Pro mě už je třeba budík, poznámkový blok a kalendař moc nevyuzivam je.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
- Neregistrovaný uživatel
tak kalendář se hodí budík používám každý den,protože ten základní u widgetu na něm nejdou 2 budiky najednou A poznámkový blok mám taky nainstalovaný google keep ale boužel mi furt nejde ten widget
- Puget
Já jako widget používám hodiny a když na ne kliknu hodí mě to do třeba slovníku nebo co si navolím. Widgety mi berou občas dost ramky takže je nevyužívám.
Widgety na budík nepoužívám jelikož vím kdy mam vztávat - na kolikátou jsem si dal budik
Widgety na budík nepoužívám jelikož vím kdy mam vztávat - na kolikátou jsem si dal budik
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
já taky vím na kolikátou jsem si dal budík ale přes widget to je nejrychlejší zmáčknu jedno tlačítko a budík se mi hned zapne A ten původní co sním tedy je? Že nejdou 2 budiky najednou?
- Puget
ten defalutní mě taky několikrát naštval po odložení už mi nezvonil... neví někdo co s tím mohlo být?
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
To nevím. Já jsem používal budík na mobilu naposled před několika měsíci a to ještě bez odložení. Otázka je jestli v rozespalosti nemačkáš ukončit místo odložit.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Puget
zaspával jsem celý týden takže jsem to poslední dny ještě sledoval co vůbec mačkám a mačkal jsem na odložit tak nevím raději si obnovím sleep as android
-
doporučiji alarm clock pro jako mám já na ploše ten widget
- dave76
- Zařízení: Huawei G300
- Firmware: CyanogenMod 10 R6 JB
- Operátor: T-Mobile
Používám Holo Launcher HD a nemůžu si ho vynachválit, super svižný launcher, který si vezme cca. 25mb a je zdarma
Huawei G300 << HTC WildFire << Nokia 6303 << HP 614 ...
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Fungují ti správně na HD verzi widgety? Mě se třeba počasí zobrazovalo nahoře a dole ořízlé. Když jsem zvětšil plochu pro widget, tak to sice bylo ok, ale nahoře a dole nad widgetem bylo nevyužité volné místo. Proto jsem přešel na verzi bez HD, která funguje bez problémů.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)