Nejde nastartovat (jen logo Vodafonu)
Nejde nastartovat (jen logo Vodafonu)
Čaute.. Mam menši S mojim Huaweem G510. Nainstaloval sem si HOLO Launcher a zmrazil launcher od huaweu a ted mi nejde nastartovat tel. Jenom se mi objevi logo Vodafonu a nic.. Nemeli by ste nekdo nejakou radu?? Jestli Prehrat Rom nebo neco?? Diky
Naposledy upravil(a) Exp dne 28. 6. 2014 15:55, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Opraven název tématu - viz pravidla fóra.
Důvod: Opraven název tématu - viz pravidla fóra.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Nejde nastartovat (jen logo Vodafonu)
Ahoj. Podle mě tohle nebude problém launcheru ale přímo něco v systému. Zkus vytáhnout paměťovou kartu a spustit telefon bez ní, jestli to nepomůže. Pak jedině udělat tovární nastavení (tím ale příjdeš o svoje data - telefon bude jako vybalený z krabičky). Uděláš to tak, že vypneš telefon, vytáhneš na pár vteřin baterku a pak stiskneš současně tlačítka VOL+ (zvýšení hlasitosti) a POWER (zapínací tlačítko). Tímto spustíš recovery mód. V něm vyber wipe data/factory reset (pohyb přes klávesy na ovládání hlasitosti, potvrzení vybrané položky tlačítkem POWER). Pak počkej na dokončení a měl by naběhnout funkční systém.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
per diky.. Ja sem porad mackal volumu + i - a pwr. No ja bych potreboval tu 510 nejak procistit aby nebyla tak zaprana RAMka. ale bohuzel si nevim rady. Nejaky tip na ROMKU s návodem?? Diky Jinak za info
EDIT: Nebo aspon nejaky seznam co bych mohl vymazat co zmrazit atd.. Aby jel telefon bez sekani a v pohodě
EDIT: Nebo aspon nejaky seznam co bych mohl vymazat co zmrazit atd.. Aby jel telefon bez sekani a v pohodě
Naposledy upravil(a) Exp dne 28. 6. 2014 16:04, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučení příspěvků. Viz pravidla fóra.
Důvod: Sloučení příspěvků. Viz pravidla fóra.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Tak já ještě doplním, že kombinace VOL+, VOL- a POWER spouští instalaci firmwaru z karty (tam musíš mít instalační dload složku). Proto ti nic neběhlo.
Já G510 nemám, takže ve firmwarech se moc nevyznám. Ale určitě někdo poradí. Jinak chceš nějaký oficiální firmware nebo custom rom (máš root, odemčený bootloader atd.)?
Já G510 nemám, takže ve firmwarech se moc nevyznám. Ale určitě někdo poradí. Jinak chceš nějaký oficiální firmware nebo custom rom (máš root, odemčený bootloader atd.)?
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
jj mam root. Jinamk se omlouvam za toto vlakno protože na toto tema jich je hodne.. NOOO bootloader jeste odemkly neni a zatim hledam navod na odemceni
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Oficiálních romek pro G510 je tu na foru plno,jak pro G510-0100 tak pro G510-0200 .Stačí jen vědět jakej model G510 máš,jestli od operátora a nebo volnej prodej a pak nahodit firmware.
A kde hledáš to odemykání bootloaderu?Pač to je hned mezi prvníma položkama v návodech https://smartforum.cz/viewtopic.php?f=24&t=743 .
A jelikož máš vodafona dle nádpisu,firmwary B195 máš třeba TADY .Stačí hledat
A kde hledáš to odemykání bootloaderu?Pač to je hned mezi prvníma položkama v návodech https://smartforum.cz/viewtopic.php?f=24&t=743 .
A jelikož máš vodafona dle nádpisu,firmwary B195 máš třeba TADY .Stačí hledat
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4