Android road show
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Android road show
Android Road Show 2013:
Android Road Show 2014:
Určitě jste o ní už slyšely.Jedná se o setkání fanoušků androida,kde si můžete prohlídnout a vyzkoušet novinky ze světa smartphonů a tabletů.Na akci je taky plno přednášek,rozhovorů,možností zakoupit špičových modelů se slevou,ale taky soutěží o nový smartphony atd.V letošním roce se soutěží o ceny v hodnotě přes 80tis a jedná se o mobily HTC One,Samsung galaxy S4 a Oppo R817.Více info kdy,kde a jak se o mobil dá soutěžit je TADY
Na Android Road Show je pro omezený počet míst nutné se REGISTROVAT ,ale registrace je zdarma.Možno taky využít na dopravu jízdomat na serveru http://www.jizdomat.cz/.
Kde se Android Road Show bude konat:
Brno – 1. června (shrnutí už proběhlé show TADY )
Praha - 15. června (shrnutí už proběhlé show TADY )
Pardubice – 22. června
Plzeň – 7. září
Ostrava – 28. září
České Budějovice – 19. října
Hradec Králové – 9. listopadu
Na každé android road show vás čeká bohatý program a určitě si vybere každý.Například přednášky a rozhovory s experty v oboru,hrací koutek pro pařmeny,Hi-Tech koutek,Miss Android RoadShow 2013 a samozdřejmě nesmí chybět sladké občerstvení pro každého A jelikož partnerem je i e-shop Levné smartphony.cz ,můžete si vyzkoušet i smartphony,který u nás ještě nepotkáte,nebo nejsou běžně v obchodech k vidění
Chystáte se letos někdo na nějakou Android Road Show podívat?Byl ste někdo třeba loňské?Mě osobně to lákalo už loni,ale nebyl nějak čásek a hlavně vše je z ruky.Letos pokud by to klaplo,viděl bych to až na Budějky 19.10
Kompletní informace najdete na Světu Androida
Android Road Show 2014:
Určitě jste o ní už slyšely.Jedná se o setkání fanoušků androida,kde si můžete prohlídnout a vyzkoušet novinky ze světa smartphonů a tabletů.Na akci je taky plno přednášek,rozhovorů,možností zakoupit špičových modelů se slevou,ale taky soutěží o nový smartphony atd.V letošním roce se soutěží o ceny v hodnotě přes 80tis a jedná se o mobily HTC One,Samsung galaxy S4 a Oppo R817.Více info kdy,kde a jak se o mobil dá soutěžit je TADY
Na Android Road Show je pro omezený počet míst nutné se REGISTROVAT ,ale registrace je zdarma.Možno taky využít na dopravu jízdomat na serveru http://www.jizdomat.cz/.
Kde se Android Road Show bude konat:
Brno – 1. června (shrnutí už proběhlé show TADY )
Praha - 15. června (shrnutí už proběhlé show TADY )
Pardubice – 22. června
Plzeň – 7. září
Ostrava – 28. září
České Budějovice – 19. října
Hradec Králové – 9. listopadu
Na každé android road show vás čeká bohatý program a určitě si vybere každý.Například přednášky a rozhovory s experty v oboru,hrací koutek pro pařmeny,Hi-Tech koutek,Miss Android RoadShow 2013 a samozdřejmě nesmí chybět sladké občerstvení pro každého A jelikož partnerem je i e-shop Levné smartphony.cz ,můžete si vyzkoušet i smartphony,který u nás ještě nepotkáte,nebo nejsou běžně v obchodech k vidění
Chystáte se letos někdo na nějakou Android Road Show podívat?Byl ste někdo třeba loňské?Mě osobně to lákalo už loni,ale nebyl nějak čásek a hlavně vše je z ruky.Letos pokud by to klaplo,viděl bych to až na Budějky 19.10
Kompletní informace najdete na Světu Androida
Naposledy upravil(a) mitsuu84 dne 22. 6. 2013 18:04, celkem upraveno 1 x.
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Re: Android road show 2013
Já jsem na této akci ještě nebyl a letos nebyl čas, tak jsem to propásnul (Brno). Všude jinde to mám dost daleko. Ale třeba příště. Mohli by jsme tam pak dát někde sraz třeba.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Neregistrovaný uživatel
Já příští rok taky pojedu
Sraz klidně mužeme Mimochodem kolik vám je ?
Sraz klidně mužeme Mimochodem kolik vám je ?
- mitsuu84
- Kontaktovat uživatele:
to Exp:Já to mám "daleko" na všechny road show,ale vím že bylo aj hlasování o města,kde to bude .A co sem tak pročítal loni a letos tu Brněnskou,to shrnutí,tak to nemusí bejt špatný
Samsung Galaxy Note 9
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
To jo no. Taky bych se na to chtěl někdy podívat. Snad to výjde příští rok.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
Tak už se to zase blíží ale nejlépe bych aby to bylo blízko mého bydliště třeba Liberec,Semily,Jičín,Trutnov ale to určitě bohužel zase nebude a tak se 21.6 vydávám do Prahy na RoadShow a premium na měsíc zaplaceno takže budu VIP
- syntaxicek
Už jsem měl namířeno do Ostravy ale jsem nemocný tak to nevyšlo, no sere mě to nehorázné, google glass, drony..
-
Tak už se to blíží A dokonce v Ostravě byla i tombola ale v Praze prý nebude z nedostatku cen
- mitsuu84
- Kontaktovat uživatele:
Re: Android road show
Po zastávkách v Ostravě (31.5.2014) a Praze (21.6.2014) je prázdninovou pauza.Již brzy však spustí hlasování a vy sami budete moci rozhodnout,kde další Road show bude.Na výběr bude až 50 největších měst v ČR z nichž se vyberou ta,která Android Road Show navštíví na podzim Veškeré info na Android road show webu
Informace,fotky atd o již proběhlejch Road show 2014 z portálu Svět androida:
Ostrava 31. 5. 2014
Praha 21. 6. 2014
Informace,fotky atd o již proběhlejch Road show 2014 z portálu Svět androida:
Ostrava 31. 5. 2014
Praha 21. 6. 2014
Samsung Galaxy Note 9
-
Re: Android road show
Tak jsem na dvou fotkách a dokonce jsem i v televizi vidět z dálky v pořadu applikace