Nastavení výchozího připojení přes USB
Nastavení výchozího připojení přes USB
Zdravím,
chci se zeptat, jak nastavím, aby se mi telefon po připojení do PC defaultně připojoval jako Správce souborů MTP a ne jako USB flashdisk. Při připojení mi z plochy zmizí aplikace, které jsou na kartě i když hned vyberu např. funkci "pouze nabíjet" Pro opětovné načtení aplikací z karty musím buď počkat - někdy se načtou zpátky hned, nebo telefon restartovat - někdy se nenačtou ani po 5 minutách. Když vyberu např. správce souborů MTP a dám Již nepřipomínat, při dalším připojení se sice nepřipomene, ale stejně se zase připojí jako USB flashdisk..Dá se to nějak vyřešit?
Díky
chci se zeptat, jak nastavím, aby se mi telefon po připojení do PC defaultně připojoval jako Správce souborů MTP a ne jako USB flashdisk. Při připojení mi z plochy zmizí aplikace, které jsou na kartě i když hned vyberu např. funkci "pouze nabíjet" Pro opětovné načtení aplikací z karty musím buď počkat - někdy se načtou zpátky hned, nebo telefon restartovat - někdy se nenačtou ani po 5 minutách. Když vyberu např. správce souborů MTP a dám Již nepřipomínat, při dalším připojení se sice nepřipomene, ale stejně se zase připojí jako USB flashdisk..Dá se to nějak vyřešit?
Díky
Re: Nastavení výchozího připojení přes USB
nic?? myslel jsem, že to tu trošku žije..
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
- Operátor: Vodafone
Nevim,cim to muze byt,ale me si dany vyber tel pamatuje a nic zvlastniho sem s tim nedelal a s tim zitim tady....nejsme tu 24h denne a jsou dovoleny,spousta lidi je pryc,ale to jsme uz v OT,to bylo jen na vysvetleni.
Kazdopadne neni nic,co by vadilo to pokazdy potvrdit,aby ti to neskocilo na usb flashdisk?
Kazdopadne neni nic,co by vadilo to pokazdy potvrdit,aby ti to neskocilo na usb flashdisk?
Naše forum, vaše forum :-)
- LukasA
- Zařízení: Huawei Ascend y300
- Firmware: Náhodná KitKat ROM
- Operátor: O2
A když máš odpojeny kabel a v nastavení dojdes do úložiště, tři tečky a tam nastavíš MTP, zůstane?
- LukasA
A když klikneš to vpravo nahoře? To je co?
Čistič úložiště - tam mě to nabízí akorát vyčistit mezipaměť atd
- LukasA
A když jedeš dolu tak tam nic o připojení k PC nic není?
Ne, vůbec nic bohužel
Na mém Huawei Ascend Y530 mám po připojení USB tři možnosti
-Mediální zařízení (MTP)
-Fotoaparát (PTP)
-Paměťové zařízení USB
a dole se dá zaškrtnout, zda-li chci dotazovat pokaždé nebo si výběr zapamatovat.
-Mediální zařízení (MTP)
-Fotoaparát (PTP)
-Paměťové zařízení USB
a dole se dá zaškrtnout, zda-li chci dotazovat pokaždé nebo si výběr zapamatovat.