Gigabyte GSmart ROMA R2
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gigabyte GSmart ROMA R2
Pokud GoClever tak ten Fone 450q.Stoji tusim na mallu stejne jak Roma 2.
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
tak na tom quantum se mi libila cena...ale zas znacka goclever mi nak nesedi (mame doma tablet) a ani design toho telefonu se mi nelibi. Ted uz mam doma novou Romu a pohoda.Neproblikava autojas,nehreje se,ale to zoomovani mi prijde stejny tak to takle asi ten telefon ma,nebo sem chytil spatnej kus podruhy za sebou,ale to pochybuju ale kdyz to srovnam s takovym sracem jako je galaxy ace,tak tam to slo nadherne.Jeste se zeptam.Vzdycky jsem byl zvyklej si v aute poustet hudbu pres telefon pomoci aux.A Roma hraje fakt silene oproti vsemu co sem kdyz pouzival.Myslite,ze to nekdy vyresi nejaka aktualizace?
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Pokud je to problém ve firmwaru a Gigabyte to opraví, tak ano. Otázka je, jestli to není hardwarová záležitost.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
zdravim muzete mi poradit prosim.Kdyz dam aplikaci Mista a chci ukazat mista kolem mojo polohy,mam zaplou gps i povoleny pristup k poloze tak mi to presto napise at ten pristup k poloze povolim.Pritom proste povolenej je.To samy i navigace.Ale treba navigace sygic mi bezi v cajku uplne tam to moji polohu bere.Diky za rady,hlavne mi nepiste reklamace to by me jeblo
Tuto aplikaci nepoužívám tak nevím ale napadá mě zda k tomu nemusí být zapnut internet?.
Zdravíčko, nevíte někdo, zda funguje v tomto zařízení kompas ? Instaloval jsem snad 10 různých aplikací, ale nefungovalo nic.Děkuji za odpověď.
Bohužel Roma nemá geo-magnetický senzor.
Zdravím, mám telefon R2 za boha na něj nemůžu najít požadované ovladače, abych mohl používat zálohovací program Helium? Nevíte někdo co stím nebo přímo nějaký ovladač? Díky
A není to tohle. Android ADB USB driver
Kód: Vybrat vše
http://www.gigabytecm.com/en/goodscontent.php?id=105&type=2
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
- Operátor: Vodafone
Teď je tento mobil v AKCI u Alze
http://www.alza.cz/gigabyte-gsmart-roma ... 487822.htm
http://www.alza.cz/gigabyte-gsmart-roma ... 487822.htm