Rekordní výdrž baterky na Y300
- myg74
- Zařízení: Lenovo P70-A
- Firmware: zatím S133
- Operátor: T-Debile
Re: Rekordní výdrž baterky na Y300
Z toho screenu nejde nic vyčíst. Takhle by to nešlo?
- myg74
Totálně cihlicka. Fakt sorry,ale na takové použití stačí tlacitkova Nokia a možná ti vydrzi i dyl
Ja sa nehadam;)... Toto mam mobil vyslovene na zalohu kde je O2 karta, ktora sa bude rusit... len ma prekvapila doba v pohotovostnom rezime...
- myg74
Jj.v pohotovosti asi dlouho.
Když jsem mel Y300 tak jsem zkoušel různý ROM a porovnával výdrž a Slim vyhrála. Ted u g630 mi vydrzi den a večer nabijim okdyz mi zbývá dost. Nechci ale riskovat ze mi nevydrží do dalšího vecera
Když jsem mel Y300 tak jsem zkoušel různý ROM a porovnával výdrž a Slim vyhrála. Ted u g630 mi vydrzi den a večer nabijim okdyz mi zbývá dost. Nechci ale riskovat ze mi nevydrží do dalšího vecera
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
- Operátor: Vodafone
Dobře, ale tohle téma začalo úplně jinak na začátku....... Nic proti,ale takhle se chlubit, že mu vydrží tel 9dní na jedno nabití,což nám bylo jasný hned, že je to blbost v plném vytížení, a teď z něj pomalu leze, že to má jako druhý tel, který téměř nepoužívá, já osobně považuju za něco, co se nepočítá a přijde mi tohle téma naprosto zbytečný. Stejně jsme tomu nikdo nevěřili a kdo věřil, je stejný blázen jako on, co si myslel, že mu to uvěříme.... Možná se pletu a křivdím mu, to bych nerad
Naše forum, vaše forum :-)