mitsuu84 píše:
Tak co,už reklamuješ a nebo čekáš zda si ho někdo na bazošu nekoupí?
Čekám až se mrnus (servis) vrátí z dovolené poté reklamuji a ještě jsem o tom přemýšlel a asi si ho nechám nebudu si zbytečně kupovat nový...vždyť mi to stačí
Mr.Oizo píše:To si děláš prdel prodávat napůl funkční telefon a nenapsat o tom ani prd.
Napůl funkční On je funkční akorát tam blbne GPS jako na ostatních mediatek procesorech a ostatní problémy by vyřešilo tovární nastavení (které asi udělám, ale musím vše zálohovat) takže stačí akorát vyměnit GPS anténu a udělat tovární nastavení a je to v pohodě
Netahej do toho všechny MediaTeky.Mě na Honoru GPS jede suprově a první fixace a celkově běh,je lepší jak na Y300 nebo Honoru 2,kterej měl i Glonass.Takže já v tomhle směru nemám MediaTeku co vytknout
Samsung Galaxy Note 9
T-MobileG1►LGOptimus One►HTCEvo 3D►HuaweiAscend Y300►HuaweiHonor 2►HuaweiHonor 3C►SonyXperia Z Ultra►Honor4X►Alcatel6045Y (5.5")►LenovoA6000►LGF60►VFSmart Prime 6►LGG3►SonyM2►MSLumia 550►SonyZ3►Alcatel6039Y►LenovoK6 Note►XiaomiNote 4
Už to je OT,ale btaránek si koupil Lenovo S960,ale dle mě total fake a GPS mu taky nejede..a ani návody na MediTek nefungujou.ve finále našel satelity ale FIXnout se mu nedařilo ani jeden.
Jinak ten Neken je dobrej telefon (beru to cenou a parametrama) a pokud ti vyhovuje,kašly na podělávání dalších lidí,reklamuj ho a pak budeš mět bud funkční kus a nebo ti třeba vrátí peníze,bo nabídne jinej smartphone v tej ceně.
Samsung Galaxy Note 9
T-MobileG1►LGOptimus One►HTCEvo 3D►HuaweiAscend Y300►HuaweiHonor 2►HuaweiHonor 3C►SonyXperia Z Ultra►Honor4X►Alcatel6045Y (5.5")►LenovoA6000►LGF60►VFSmart Prime 6►LGG3►SonyM2►MSLumia 550►SonyZ3►Alcatel6039Y►LenovoK6 Note►XiaomiNote 4
Líbí se mi Xiaomi Mi3 což o to cena za 16 GB je skvělá ale zase by mi to nestačilo a 64 gb už je na mě dost peněz :/ Uvidím jak to provedu asi si ho nechám a za cca 2-3 roky si koupím novej
michalkalensky píše:
Čekám až se mrnus (servis) vrátí z dovolené poté reklamuji a ještě jsem o tom přemýšlel a asi si ho nechám nebudu si zbytečně kupovat nový...vždyť mi to stačí
Napůl funkční On je funkční akorát tam blbne GPS jako na ostatních mediatek procesorech a ostatní problémy by vyřešilo tovární nastavení (které asi udělám, ale musím vše zálohovat) takže stačí akorát vyměnit GPS anténu a udělat tovární nastavení a je to v pohodě
Jak akorát blbne GPS? Já si koupit přes inzerát telefon na kterém nepojede GPS tak jsem nasranej jak ....... Další věc je že máš nepoužitelný instal přes play což je dost podstatné. A to že to vyřeší tov.nastavení si zatím jen můžeš myslet dokud to na 100% neověříš. Pak jsi někde psal že nějak nesedí displej nebo rámeček.