Výběr telefonu pro náročnou ženu ;-)
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
- Operátor: Vodafone
Výběr telefonu pro náročnou ženu ;-)
Ahojte, prosím, zapojte se tady do diskuse o výběr mobilu pro ženu ráda hraje hry, půjčil sem jí na odzkoušení můj služební ZTE III a ten se jí hodně seká, když hraje...
Na barvě nezáleží, podmínky má tyto: Dobrý fotoaparát, 1GB RAM, CENA max 3000 Kč
Díky za názory, rady a tipy
Na barvě nezáleží, podmínky má tyto: Dobrý fotoaparát, 1GB RAM, CENA max 3000 Kč
Díky za názory, rady a tipy
Naše forum, vaše forum :-)
- fidik
- Zařízení: Huawei Y300-100
- Firmware: Slimkat
- Operátor: O2
Re: Výběr telefonu pro náročnou ženu ;-)
najdi si dodgee
Důležité je zda chceš telefon pouze který se dá koupit u nás nebo i telefon přímo z Číny.
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Co jsem to tak kopnul do heuréky, tak mi vypadlo 8 výsledků, ze kterých se mi nejvíce líbila Xperia M, nad kterou jsem sám přemýšlel, že bych si koupil. (Koupil jsem si pak SP). Mko před rokem stálo kolem 5k.
To Mko má jen 4" displej ve kterém jsou ještě SW tlačítka... takže je celkem malej co se týče využitelné plochy a tím pádem se nejspíše nebude hodit pro hry.
Vývoj procesorů jsem dlouhou dobu nesledoval, ale i tak by ten co je v Mku neměl být tak špatný, před rokem se řadil do těch kvalitnějších.
Každopádně, je to Android a co se týče mých zkušeností s ním, tak se mi hry občas kousaly a nebo jsem neměl pořád paměť, myslím, že to je kvůli tomu, že to tam je rozdělené nějak na paměť kam se můžou dávat různý soubory - videa, fotky atd. a pak nějak kolem giga na aplikace, nebo to tak možná bylo jenom v těch co jsem měl já... nevím. A u Sony mě štvala ještě jedna věc, na kterou si teď nevzpomenu.
Sehnat telefon do 3000 pro náročnou osobu je dost obtížné.
To Mko má jen 4" displej ve kterém jsou ještě SW tlačítka... takže je celkem malej co se týče využitelné plochy a tím pádem se nejspíše nebude hodit pro hry.
Vývoj procesorů jsem dlouhou dobu nesledoval, ale i tak by ten co je v Mku neměl být tak špatný, před rokem se řadil do těch kvalitnějších.
Každopádně, je to Android a co se týče mých zkušeností s ním, tak se mi hry občas kousaly a nebo jsem neměl pořád paměť, myslím, že to je kvůli tomu, že to tam je rozdělené nějak na paměť kam se můžou dávat různý soubory - videa, fotky atd. a pak nějak kolem giga na aplikace, nebo to tak možná bylo jenom v těch co jsem měl já... nevím. A u Sony mě štvala ještě jedna věc, na kterou si teď nevzpomenu.
Sehnat telefon do 3000 pro náročnou osobu je dost obtížné.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- davehanz
Kluci díky, buď vybrali jsme nakonec Inew v3 mam moznost ho mit za 3,5 tis novy,nepouzity.
Diky za vase tipy
Diky za vase tipy
A proč nevezmeš ten THL T6S je to stejný výrobek jen přejmenován a má již novější verzi androidu. Teď ho akorát pořídil Leonardis za cca 2500Kč.
- davehanz
No protože jsem to nevěděl, až teď od tebe, ještě ho nemám objednaný, takže to můžu ještě změnit. Musím se ho zeptat jak a kde a co a jak, díky moc