Neken N6
Re: Neken N6
Stáhni dolů horní lištu....klepni v pravém horním rohu....zapni wifi....podrž ikonu wifi a zobrazí se ti dostupné wifiny. Pak už jen vyber tu tvoji...heslo a jeto.
A nemusíš tady dávat fotky toho jak bloudíš v menu, stačí dotaz
A nemusíš tady dávat fotky toho jak bloudíš v menu, stačí dotaz
Jaryn1966: dík,je vidět že ti Jardové něco umí.
no něco snad jo.... a jinak není zač, od toho jsme přece tady
Hm tak blbý....zkonvertoval jsem soubor z mid na ogg které jsou v alarmech budíku, zkopíroval do složky alarmu budíku, ale neukáže ho v nabídce.
- LukasA
- Zařízení: Huawei Ascend y300
- Firmware: Náhodná KitKat ROM
- Operátor: O2
Musíš to nejdříve namountovat takže restart
Klimamost : Btw screenshot obrazovky se dělá pomoci vol dolu + power, nemusíš to fotit
Klimamost : Btw screenshot obrazovky se dělá pomoci vol dolu + power, nemusíš to fotit
Nepomohlo pořád to tam není zobrazenéLukasA píše:Musíš to nejdříve namountovat takže restart
- LukasA
- Zařízení: Huawei Ascend y300
- Firmware: Náhodná KitKat ROM
- Operátor: O2
A ty jsi to dal do systémové složky nebo normálně do sdcard0 do složky alarms?
Jardo, a to chceš jenom nastavit nějaký soubor midi jako zvuk budíku? Pokud Neken přehrává i midi, což vůbec nevím, nezkoušel jsem to, tak bys to vůbec nemusel překonvertovávat do .ogg . Já mám jako budík soubor mp3 a nastavil jsem to tak, že jsem mp3-ojku nakopíroval do té složky alarms , jak jsem ti psal, pak jsem otevřel nastavení budíku,klepnutím na zvukový soubor budíku se mi zobrazilo okno "Dokončit aplikaci pomocí aplikace", kde jsem zvolil "Tone picker" a kliknul např. na "Pouze jednou". Poté jsem sroloval úplně dolů a otevřel jsem složku Media, kde jsem zvolil mou mp3-ojku. Myslím,že by to nabízelo i tehdy, kdybych tu mp3-ojku neuložil do složky alarms, ale např. i do složky ringtones. No a to je všechno a budí mě to co chci
LukasA: dal jsem to do - kořenová složka souborového systému/systém/media/audio/alarms...tam jsou uložené zvuky pro budík.
No jo ale já když klepnu v budíku na zvukový soubor tak mi to nabídne jen zvuky....nenabídne mi to ,,Dokončit aplikaci pomocí aplikace,, jako tobě.Jaryn1966 píše:Jardo, a to chceš jenom nastavit nějaký soubor midi jako zvuk budíku? Pokud Neken přehrává i midi, což vůbec nevím, nezkoušel jsem to, tak bys to vůbec nemusel překonvertovávat do .ogg . Já mám jako budík soubor mp3 a nastavil jsem to tak, že jsem mp3-ojku nakopíroval do té složky alarms , jak jsem ti psal, pak jsem otevřel nastavení budíku,klepnutím na zvukový soubor budíku se mi zobrazilo okno "Dokončit aplikaci pomocí aplikace", kde jsem zvolil "Tone picker" a kliknul např. na "Pouze jednou". Poté jsem sroloval úplně dolů a otevřel jsem složku Media, kde jsem zvolil mou mp3-ojku. Myslím,že by to nabízelo i tehdy, kdybych tu mp3-ojku neuložil do složky alarms, ale např. i do složky ringtones. No a to je všechno a budí mě to co chci