Tak jsem odinstaloval co slo odinstalovat,ale treba mapy nejdou.Nevim proc,ale odinstaloval jsem si galerii.Da se nahrat neco jineho?Nemel bych kam pak asi davat fotky,ze?
A ted jsem zjistil,ze nemam jak zapnout fotak...
Pomoc ze Vsetína
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: Pomoc ze Vsetína
na google play bude dost galerií, něco stáhni.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
Tak uz mam i fotak funkcni...
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Tobě nefungoval foťák?
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- LukasA
- Zařízení: Huawei Ascend y300
- Firmware: Náhodná KitKat ROM
- Operátor: O2
Aplikace galerie je foťák zároveň
Jinak koukám že ses pustil do zbytečného odinstalovani každé aplikace ze systému a smazal sis i to co jsi asi nechtěl, přitom to co děláš je naprosto zbytečné. Sys.app jsou v jiném oddílu paměti než uživatelské aplikace takže si neuvolnis misto pro sve aplikace tudiz nemá Cenu je odinstalovávat, ale stačí je jen vypnout ve správci aplikaci
Jinak koukám že ses pustil do zbytečného odinstalovani každé aplikace ze systému a smazal sis i to co jsi asi nechtěl, přitom to co děláš je naprosto zbytečné. Sys.app jsou v jiném oddílu paměti než uživatelské aplikace takže si neuvolnis misto pro sve aplikace tudiz nemá Cenu je odinstalovávat, ale stačí je jen vypnout ve správci aplikaci
No nevim,ale ty aplikace od vyrobce zabiraji dost mista a hlavne je v telefonu nechci...