Huawei Ascend Y300 - obecná diskuze
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: Huawei Ascend Y300
nemáš v tom překlep? na G300 hází kolem 1500
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
Total score: 5812
GPU: 2179
při plně nabyté baterii
GPU: 2179
při plně nabyté baterii
- Puget
koukal jsem se na specifikace na jednom obchodu a má tam adreno 203 a jestli s ním dosahuješ 2179 v grafice ( asi jsi sečetl 2d a 3d ?) tak je to nanejvýš super
viděl jsem video na stránkách huawei pro česko a slovensko o huawei Y300 a přední strana mi hrozně připomíná SGS kromě toho že Y300 má všechna tlačítka senzorová a otočený tlačítko zpět jako to má SONY
viděl jsem video na stránkách huawei pro česko a slovensko o huawei Y300 a přední strana mi hrozně připomíná SGS kromě toho že Y300 má všechna tlačítka senzorová a otočený tlačítko zpět jako to má SONY
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
Ne, nic jsem nescital, tohle mi to vyhodilo. Ty udaje 3D a 2D byli na jine strance.
- Puget
jestli jsi to našel na stránce ranking tak tam se sčítá 2D a 3D
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Quaero: mohl bys prosím tě nějak zjistit, jaký je tam ten procesor? Není to napsané někde na krabičce nebo přes to Antutu? Ono se totiž všude uvádí něco jiného. Někdě že má 1,2, někde jen 1 Ghz. Ať to můžem kdyžtak upravit v prvním příspěvku. Jinak podle recenze v balení nejsou sluchátka? Díky.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Já tam sluchátka měl.
-
- Neregistrovaný uživatel
chtěl bych se zeptat, jestli má teda určitě IPS, pokuď to lze nějak zjistit přímo v mobilu..někde se dočtu že jo a jinde zas že má obyčejny TFT..velice díky