Prestigio MultiPhone 8400 Duo (WP 8.1)
Re: Prestigio MultiPhone 8400 Duo (WP 8.1)
Kdo ma tady tento telefon...prosím pomozte mi jak nastavit psanu SMS na 160 znaku...me to prostě nejde...PROSÍM
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Mrkni do nastavení - klávesnice a tam si vypni automatické opravy a dokončování textu. Tím přestaneš psát s diakritikou a nemělo by to zkracovat zprávy.
Pokud by šla originál klávesnice zvětšit, tak by to bylo v nastavení na stejném místě.
S popsaným problémem u facebook stránek jsem se u WP zatím nesetkal. Používáš facebook aplikaci nebo chodíš přes webový prohlížeč?
Pokud by šla originál klávesnice zvětšit, tak by to bylo v nastavení na stejném místě.
S popsaným problémem u facebook stránek jsem se u WP zatím nesetkal. Používáš facebook aplikaci nebo chodíš přes webový prohlížeč?
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Zdravím. Telefon se mi poměrně líbí a za cenu cca 2k je to bezvadný kup. jen: opravdu nikdo neví jak použít digitální zoom u foťáku? Dvěma prsty to nejde a využití tlačítek volume nefunguje
Máte někdo zkušenost s paměťovými kartami? Micro sdhc 16 GB class 4 vůbec nevidí a microsdhc 32GB class 4 nemůže naformátovat.
Máte někdo zkušenost s paměťovými kartami? Micro sdhc 16 GB class 4 vůbec nevidí a microsdhc 32GB class 4 nemůže naformátovat.
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Vítej na foru.Co do velikosti SD karty nevím,ale s tím fotákem,co zkusit nějakou jinou foto aplikaci,zda tam zoom nepujde?
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
A můžete někdo nějakou takovou aplikaci, co nahradi tu původní, doporučit? Když hledám fotoaplikaci, vesměs na mně vyběhnou editory fotek a různá jiná "kurvítka". Dekuji.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Camera360 - je zdarma ke stažení z WP store.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Menu - síť+ - Sada znaků pro zprávy SMS nastavit na omezenáEloiska píše:Kdo ma tady tento telefon...prosím pomozte mi jak nastavit psanu SMS na 160 znaku...me to prostě nejde...PROSÍM
Nevíte prosím někdo, kde sehnat digitizér na tento telefon, nebo jestli víte o nějakém jiném telefonu, s kterým by byl kompatibilní?
Když jsem se pokoušel hledat digitizér přímo pro tento telefon, nic jsem zatím nenašel. Děkuji.
Když jsem se pokoušel hledat digitizér přímo pro tento telefon, nic jsem zatím nenašel. Děkuji.