Neken N6
Re: Neken N6
Však máš polopaticky návod na této stránce
Právě mi to napsalo EPO update success.
EPO is idle now
Asi hotovo
EPO is idle now
Asi hotovo
Tak mi to našlo polohu, i čas se mi podle GPS už ukazuje správně. Tímto bych Vám chtěl poděkovat. Moc a moc díky.
A na závěr dva malý dotazy.
1 - Teď ty aplikace můžu odinstalovat?
2 - Jak moc pomáhá rootnout telefon? Jsem uživatel, co telefon spíš používá, než si s ním hraje, ale štvou mě aplikace, co se furt do něčeho .... A pak otravujou s aktualizacema.
Ještě jednou dík.
A na závěr dva malý dotazy.
1 - Teď ty aplikace můžu odinstalovat?
2 - Jak moc pomáhá rootnout telefon? Jsem uživatel, co telefon spíš používá, než si s ním hraje, ale štvou mě aplikace, co se furt do něčeho .... A pak otravujou s aktualizacema.
Ještě jednou dík.
-
- Neregistrovaný uživatel
Doporučuji ti nechat ty aplikace nainstalované, jelikož budeš muset tento postup znovu opakovat až zase GPS nepůjde. A co se týče rootu tak třeba já bez něho nemohu žít
Tak v pátek jsem dostal telefon do ruky a včera (v úterý) se přestal nabíjet.
Zdarec, našel už někdo nějakou zajímavou ROMku na Nekena v češtině?
Zkoušel jsem několik z této stránky: http://www.needrom.com/category/neken/n6/
, ale kromě oficální aktualizace žádná s plnou lokalizací do češtiny.
A dva dotazy:
Jak nahraju úplně čistou ROMku do paměti telefonu. Ikdyž v CWM dám v nabídkách "delvic" všechno, tak v paměti zůstává spousta složek z předchozích programů. A také je citelně pomalejší než když mi ho dovezli z Číny
Druhý dotaz:
Kde je nahraný CWM? Respektive, když bych ho nějak odstranil a nebyla by nainstalovaná ani žádná ROMka, jak bych do telefonu něco nahrál, případně vrátil zálohu z externí karty?
Díky
Zkoušel jsem několik z této stránky: http://www.needrom.com/category/neken/n6/
, ale kromě oficální aktualizace žádná s plnou lokalizací do češtiny.
A dva dotazy:
Jak nahraju úplně čistou ROMku do paměti telefonu. Ikdyž v CWM dám v nabídkách "delvic" všechno, tak v paměti zůstává spousta složek z předchozích programů. A také je citelně pomalejší než když mi ho dovezli z Číny
Druhý dotaz:
Kde je nahraný CWM? Respektive, když bych ho nějak odstranil a nebyla by nainstalovaná ani žádná ROMka, jak bych do telefonu něco nahrál, případně vrátil zálohu z externí karty?
Díky
Neken N6 - přehrávání filmů
Chlapi, máte někdo nějakou zkušenost s přehráváním filmů na nekenu??? Já zatím špatnou. Stáhnul jsem nějaké filmy v mp4 , avi (divx) a 3gp a u všech mi vyhazuje hlášku, že video není podporováno, zkrátka nejde to přehrát a to jsem zkoušel několik playerů (vlc,mxplayer atd). Nevíte někdo co s tím, Díky.
- LukasA
- Zařízení: Huawei Ascend y300
- Firmware: Náhodná KitKat ROM
- Operátor: O2
Skus si stáhnout pro mxplayer takový ten přídavný kodek nebo ve vývojářském nastavení skus různou kombinaci Vynucených zakázaných hard. vrstev a zrychleného 2D vykreslení
No google play nabízí těch kodeků spoustu, zkusil jsem ARMv7 a Tegra, ale bohužel nic. A pak, omlouvám se, nevím jak na to nastavení. Mimochodem, ty jsi jak na tom s přehráváním filmů?
Tak jsem teď kvůli Vám na zkoušku nakopíroval do nekena film v AVI....spustil ,,přehrávač videa,, a film v něm normálně jede bez nějakého stahování kodeků.