Posíláte sms/mms skrz klasický editor zpráv nebo přes Google Hangouts?Google vám nyní dává třetí možnost a do Play Store zavítala aplikace Messenger.Jedná se o nový jednoduchý editor zpráv SMS a MMS.Skrze Messenger je rovněž možné zasílat skupinové textové zprávy,fotografie,videa a zvukové zprávy.
Odkaz na Google play TADY
Messenger by Google
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Messenger by Google
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
- Ceon
- Zařízení: Huawei G7
- Firmware: STOCK
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Re: Messenger by Google
Občas je mi záhadou, jak funguje Google marketing .. zrušili Gtalk, protože se jim zdál jednoduchý, vymysleli komplexní řešení (Hangouts). A teď je tedy jednoduchý Messenger .. nechápu
Using Tapatalk
- maxXx
- Zařízení: Xiaomi Mi A1
- Firmware: Lineage OS
- Operátor: Tesco Mobile
- Kontaktovat uživatele:
Google před nedávnem oznámil, že všechny (včetně těch vestavěných) aplikací inovuje. Protože ty které výrobce před instalovává (sms, dialer, atd.) jsou již značně zastaralé. Toto může být následek oné inovace.
Nebo chcete-li i hangouts projde vývojem a tedy bude buďto jedna aplikace pro každou ze služeb nebo jedna aplikace pro obojí, tudíž by se musel Hangouts integrovat...
Nevím, mě osobně se tato SMS apliakce velmi líbí protože jsem před tím používal http://textra.me/ hlavně proto, že vypadá stejně... Kdyby integrovali hangouts tak by to bylo dokonalé...
Nebo chcete-li i hangouts projde vývojem a tedy bude buďto jedna aplikace pro každou ze služeb nebo jedna aplikace pro obojí, tudíž by se musel Hangouts integrovat...
Nevím, mě osobně se tato SMS apliakce velmi líbí protože jsem před tím používal http://textra.me/ hlavně proto, že vypadá stejně... Kdyby integrovali hangouts tak by to bylo dokonalé...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
[ROM] AOSP MOD [B209] - Více o Androidu a mé práci najdeš na mém blogu maxXx.cz
- zde na fóru si všichni tykáme
- maxXx
- Zařízení: Xiaomi Mi A1
- Firmware: Lineage OS
- Operátor: Tesco Mobile
- Kontaktovat uživatele:
Nově aplikace massanger podporuje rychlé odpovědi ze stavové lišty, ve které ukáže i kompletní zprávu. Google na SMS sám doporučuje použít tuto aplikaci místo zastaralého stock android správce SMS a i Hngouts, protože ten dle Google neobsahuje všechny funkce pro SMS/MMS...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...