Vyber telefonu do 5k pro pritelkyni
-
- Zařízení: Samsung S4 mini
Re: Vyber telefonu do 5k pro pritelkyni
co rikate na toho honora 3c, je to huawei nebo ne ?
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Huawei to je. Jen to teď mají jako samostatnou značku: viewtopic.php?f=1&t=4018
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Zařízení: Samsung S4 mini
jj dekuju a co rikate na kvalitu zpracovani vs lg l90 , hw vypada na papire dobre
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Kvalita zpracování je podle ohlasů dobrá. Já osobně jsem ho neměl, ale Mitsuu ho nějakou dobu používal, odpovídal na to o kousek výš. Jinak vzhledem k ceně je to výbornej kousek. Nějaké další info o něm tady: viewforum.php?f=99
A tady kdyžtak recenze: viewtopic.php?f=99&t=3692
Oproti LG L90 má dvojnásobnou ram, o něco rychlejší procesor, větší displej s lepším rozlišením, dualsim a přitom nižší cenu. Takže ten poměr ceny a výbavy je tam lepší. Pokud nebude vadit 5" displej a s tím spojené větší rozměry, tak je to určitě lepší volba. Na druhou stranu menší LG s tenkýma rámečkama se do ženské ruky hodí asi víc a výbavu má taky dobrou. Ideálně ji vzít někam do obchodu ať se na to mrkne a vybere co se jí bude víc líbit.
No a kdyby to mělo být překvapení, tak já osobně bych pro svou přítelkyni vzal spíš to LG, protože ze začátku se ji zdály hodně i 4" a tyhle "menší" rozdíly ve výkonu zas až tak neřeší. Kdybych vybíral pro sebe, tak beru Honora. Ale každému vyhovuje něco jiného.
A tady kdyžtak recenze: viewtopic.php?f=99&t=3692
Oproti LG L90 má dvojnásobnou ram, o něco rychlejší procesor, větší displej s lepším rozlišením, dualsim a přitom nižší cenu. Takže ten poměr ceny a výbavy je tam lepší. Pokud nebude vadit 5" displej a s tím spojené větší rozměry, tak je to určitě lepší volba. Na druhou stranu menší LG s tenkýma rámečkama se do ženské ruky hodí asi víc a výbavu má taky dobrou. Ideálně ji vzít někam do obchodu ať se na to mrkne a vybere co se jí bude víc líbit.
No a kdyby to mělo být překvapení, tak já osobně bych pro svou přítelkyni vzal spíš to LG, protože ze začátku se ji zdály hodně i 4" a tyhle "menší" rozdíly ve výkonu zas až tak neřeší. Kdybych vybíral pro sebe, tak beru Honora. Ale každému vyhovuje něco jiného.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)