Tak už jen dva a je to tady. Přeju vám všem krásné Vánoce, bohatého dědu Klause a Santu Mráze. Je čas zabalit kapry, upéct dárky a zabít vánočku. Hlavně to v tom shonu nepoplést. Tak šťastné a veselé...
PS: Pokud najdete pod stromečkem nový smartphone, tablet nebo nějakou jinou elektroniku, pochlubte se.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Šťastné a Veselé parto! U nás nějaká ta chytrá elektronika pod stromkem bude, tak hned po vánocích budu reportovat... Tak hajdom hajdom tečka com... A na silvestra opatrně!!!
Rovněž se připojuji a přeji všem Šťastné a veselé, do nového roku všechno nej a ať se Vám daří jak v běžném životě, tak i v tom virtuálním
Na Silvestra si pyrotechniku zajistěte alespoň nějakým kamenem kolem nebo tak něco, ať někomu neustřelíte hlavu a nebo nerozstřílíte nějakou výlohu )
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
Já se též připojuju k přání krásně prožitých vánočních svátku, bohatého ježíška,do Nového roku hodně zdraví, štěstí, lásky
Jo, a po Novém roce zase tady ve zdraví a na zdraví a bacha na kosti
Taky se připojuji, krásné a veselé Vánoce a hodně zdraví do Nového roku 2015.
Hlavně mysleme na to že Vánoce nejsou o shonu a dárcích, ale hlavně je to o setkávání, lásce, porozumění, klidu a pohodě. A také je to čas k zastavení se v uspěchané době a zamyšlení nad důležitými hodnotami.
Tak si to užijte a do nového roku vykročte správnou nohou.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB