Jak na složky
Jak na složky
Zdravím Telefon mi přišel v úterý a zatím jsem nepřišel na to jak bych si mohl stažené apky uklidit do jedné složky abych jich neměl milion rozházené všude možně. Spíš se bych se chtěl zeptat jak se ty složky vytvoří a zda-li je to vůbec možné ?
- Ceon
- Zařízení: Huawei G7
- Firmware: STOCK
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak na složky
Dej jednu ikonu na druhou, vytvoří se složka, obsahující obě ikony. Můžeš ji pak pojmenovat. Další úkony přidáš přetažením.
Using Tapatalk
Dík za rychlou odpověď A omlouvám se pokud to tu někde bylo.
Zdravím, jde to takhle i s fotkama?nemůžu přijít na to jak si určité fotky dát do jedné složky, potřebovala bych fotky s textem dostat na jedno místo, abych to nemusela hledat v galerii mezi fotkama ,že mi určitě poradíte kucííííí:),předem díky
to je jako něco co si musím stáhnout do telefonu??
tak správce souborů jsem zkoumala,ale prostě jsem to nevyzkoumala, stáhla jsem si total comander,zatím to jen zkouším, ale nevím představuju si nebo spíš potřebuju,prostě určité fotky z galerie dát do jedné složky,abych měla jen ikonu a hned byla v těch fotkách,musím se pořád učit , pořád učit
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Tak na složky, můžeš použít ES File Explorer, telefon můžeš připojit do počítače, abys byla zvyklá na prostředí v jakém pracuješ běžně, fotky dát do nějaké složky a pak si pamatovat kam jsi ji dala a v telefonu si najít to složku a můžeš si na ni hodit rychlý přístup/odkaz na plochu a přistupovat do složky na jedno "tapnutí".
Jestli jde o složky v galerii, tak tam bude pravděpodobně taky přístup k složkám, které sis vytvořila, alespoň v Xperii to tak mám, nepamatuji si jak to bylo v Huaweiských galeriích.
>viz. screen
Jestli jde o složky v galerii, tak tam bude pravděpodobně taky přístup k složkám, které sis vytvořila, alespoň v Xperii to tak mám, nepamatuji si jak to bylo v Huaweiských galeriích.
>viz. screen
- Spoiler: zobrazit obsah
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Ceon
- Zařízení: Huawei G7
- Firmware: STOCK
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Jak na složky
Stáhni si ES file explorer, nainstaluj. Otevři ho. Vytvoř složku v místě, které se Ti líbí. Vlez do složky DCIM, kde jsou uložené fotografie. Vyber fotografie, které chceš. Dej "Kopírovat". Vlez do Tebou vytvořené složky. Dej "Vložit". Klikni na ikonu "Domů". Podle toho, jaký launcher používáš, přidej na plochu Widget nebo Zástupce a vyber ES file explorer a v něm pak Tebou vytvořenou složku. Stejný postup jako ve Windows s Průzkumníkem...