Přidej se

B952 General Version - nový firmware

Oficiální firmwary, custom ROM, kernely ap.
michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Re: B952 General Version - nový firmware

Příspěvek od michalkalensky »

ale boužel to zvýší hlasitost jenom u vyzvánění ale u jiné hudby co si pustíš normálně tak ta má hlasitost furt stejně :(

rajny
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od rajny »

Nebýt toho, že pokaždé když telefonuji s někým tak mi říkají že mě skoro neslyší, tak bych také zůstal a neměnil. Hlasitost vyzvánění jsem vyřešil aplikací ringtones, kde jsem si našel nejvíce hlasité vyzvánění, ale ten odposlech a příjem nezměním. Jen trochu váhám, aby to i po aktualizacích nebylo stejné. Dá se pak zpětně přejít na B 895, kterou mám teď aniž bych ztratil záruku? Dííky za Vaše odpovědi! :roll:

Exp píše:Přesně tak. V B895 je vyzvánění vzrůstající. Od ICS už zvoní od začátku naplno. A v B952 General Version je to nejlepší. S tím odposlechem jsem nikdy neměl problém ani na B895. ICS je náročnější než GB. Některé lepší hry v 952 GV nemusí jet tak dobře jako v B895. Ale to už je daň za modernější systém. :) Volné ram taky nezbývá tolik jako v GB, ale není to vůbec špatné. Po startu cca 200 Mb. Pokud bys chtěl přejít na B952 GV, tak zkus nejdřív aktualizovat volbou v telefonu na B937. Z ní se můžeš kdykoliv oficiálně vrátit zpátky. Jakmile ale přejdeš na B952D (od Vodafonu), tak už to na GB snadno nepůjde. Přejít na B952 GV můžeš z B937 nebo i z B952D.

Jinak já používám B895. :) Celkově je to nejodladěnější a nejrychlejší firmware pro G300. Nějakou dobu jsem měl i B952 General Version a taky to nebylo špatné. V některých věcech je ale o trochu pomalejší (třeba naklápění obrazovky apod.).

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Příspěvek od Puget »

z B952 GV se dá přejít zpět na B895 jenom neoficiálně takže tam možnost ztráty záruky je.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Rajny: Jediný oficiální downgrade je možný z verze B937. Tady je o tom téma i s návodem:

viewtopic.php?f=4&t=10

Jakmile aktualizuješ někam výš (B952D, B952 GV) tak už to oficiálně (bez rizika ztráty záruky) zpátky nepůjde. Můžeš teď aktualizovat přes OTA na B937 a vyzkoušet jestli se v ICS zlepší ten zvuk. A pak pokud to bude OK tak aktualizovat dál nebo se vrátit snadno zpátky.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Rajny
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Rajny »

Dobrej nápad. Díky moc !!

nerf
Zařízení: Huawei Ascend G300
Firmware: B952 GV

Příspěvek od nerf »

Ahoj všem.

Vědom si svých technických "kvalit", pár dní jsem pročítal zdejší výborné fórum a nakonec jsem se rozhodl také nainstalovat namísto svého B946 nový B952 GV. Je to opravdu jednoduché a není se čeho bát. Stáhl jsem soubor ze stránek Huawei, v PC naformátoval SD kartu, nahrál na ni instalační soubor, vložil ji zpět a spustil aktualizaci z karty v telefonu. Instalace aktualizace proběhla během max 15 minut. Po restartu telefonu se mi hned po logu Huawei nyní ukazuje ještě logo Android. Těsně po restartu či vypnutí a zapnutí telefonu mi přijde, že se telefon mírně seká, ale trvá to jen pár vteřin. Změnila se tapeta, ubyly widgety včetně počasí, ubylo rádio a pár dalších serepetiček. Co je to ovšem proti tomu, že telefon má po restartu k dispozici cca 220mb paměti, po chvíli používaní mezi 150-180mb (u B946 to bylo cca 40-70mb). Vše běhá plynuleji a rychleji. Obraz se překlápí pocitově také rychleji (to u předchozí B946 byl výrazně pomalejší). Vše co člověk potřebuje ke štěstí si může následně stáhnout na Google Play či jinde. Za mě tedy zatím velká 1. Instalaci jsem provedl včera večer, tak budu dále testovat co a jak. Jo, a díky za tyhle dobré stránky ;)

Exp

Příspěvek od Exp »

Ahoj. Díky za informace a za pochvalu fóra. :)
nerf píše:Těsně po restartu či vypnutí a zapnutí telefonu mi přijde, že se telefon mírně seká, ale trvá to jen pár vteřin.
Tohle je normální na všech firmwarech. Po zapnutí pár vteřin trvá, než se všechno načte a spustí, proto se to může chvilku zasekávat.

Ty chybějící aplikace si můžeš snadno doinstalovat. :) Na předchozí stránce v tomto tématu je odkaz. A nebo pokud by ti nevadil root, tak tady je návod: viewtopic.php?f=15&t=324

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

mám takový menší problém když chci něco vyfotit tak foták se mi otevře napíše: Nelze se připojit k fotoaparátu a pak se zase vypne :(

Exp

Příspěvek od Exp »

Zkus restart. Pokud by to nepomohlo, tak zkus stáhnut z Google Play aplikaci Camera ICS a vyzkoušej jestli to půjde tam. Případně tovární nastavení.

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

já jsem si Camera ICS právě stáhl a nefunguje a nefunguje ani ten výchozí ale vím důvod :D Už se mi to jednou stalo a je to kvůli baterce pokad klesne baterka cca pod 20% tak to nedovolí fotit :D

Odpovědět