Přehled virtuálů jen podle "domácí" sítě
Přehled virtuálů jen podle "domácí" sítě
V odkazu je přehled, kde najdete rozdělení virtuálů jen podle toho, kdo kam patří v rámci velké operátorské trojce.
Velmi šikovné, když není doma signál všech 3 sítí.
Seznam virtuálních operátorů
Velmi šikovné, když není doma signál všech 3 sítí.
Seznam virtuálních operátorů
- LukasA
- Zařízení: Huawei Ascend y300
- Firmware: Náhodná KitKat ROM
- Operátor: O2
Odkaz se do code nedává, tady nejsi na warez fóru! Jak to mám asi teď v tapatalku jednoduše otevřít když musím tvůj příspěvek citovat abych se k odkazu dostal
Naposledy upravil(a) LukasA dne 22. 1. 2015 22:02, celkem upraveno 1 x.
- ShockeyCzT
- Zařízení: Samsung Galaxy S6, Nvidia BOOM Tablet
- Firmware: 5.1.1
- Operátor: Vodafone
Re: Přehled virtuálů jen podle "domácí" sítě
Přispěvek upraven
Telefon: LG G3 32GB
ROM: Resurrection Lollipop V5.4.2
Tablet: Nvidia Shield Tablet 16GB
ROM: STOCK Lollipop 5.0.1
Nevim, men to slo predtim v poho otevrit.
minulost:Alcatel301, Nokie 3310, 5110, , c5,
Huavey y300, g620s prestigio 5454duo, Samsung core prime ve, Samsung ace4
aktualni Iphone5s, Nokie 6630, 6220 classic, e52 LG F60, Nexus 5x
NO FLAME
o LukasA
Přijde mi poněkud přehnané zmiňovat warez -byť okrajově- na základě jednoho odkazu, který je uveden "jinak". Že to v tapatalku neotevřeš přímo, byla skutečná tragedie a pokud, píšeš, že jsi se k odkazu dostal citací, byl to určitě "nadlidský výkon", protože ti to stálo za to, to napsat. Proto se zde veřejně omlouvám tobě i všem, které odkaz zaujal, ale díky tomu, že jsem ho uvedl do code, ho nemohli otevřít přímo a pokud to neuměli pomocí citace, museli si počkat až se dostanou k stolním pc, aby si mohli odkaz zkopírovat do prohlížeče.
Již jsem měl tu čest být moderátorem a bohužel forum bylo napadeno spamroboty na základě právě odkazů uváděných přímo. Útok byl natolik fatální, že se forum kompletně rozpadlo a následně skončilo.
Jelikož EXP nemá pravidla fora jako taková, situaci s vkládáním odkazů budu i nadále řešit pomocí code. A jsem si jistý, že i kdyby ta pravidla byla, nebude to porušení.
Určitě lepší code a "potíže" se zobrazením odkazu, než se koukat, jak smartforum odchází.
Edit- Omluva pro EXpa- Pravidla fora zde jsou, jen ne na hlavní straně fora, kde jsem je hledal.
Přijde mi poněkud přehnané zmiňovat warez -byť okrajově- na základě jednoho odkazu, který je uveden "jinak". Že to v tapatalku neotevřeš přímo, byla skutečná tragedie a pokud, píšeš, že jsi se k odkazu dostal citací, byl to určitě "nadlidský výkon", protože ti to stálo za to, to napsat. Proto se zde veřejně omlouvám tobě i všem, které odkaz zaujal, ale díky tomu, že jsem ho uvedl do code, ho nemohli otevřít přímo a pokud to neuměli pomocí citace, museli si počkat až se dostanou k stolním pc, aby si mohli odkaz zkopírovat do prohlížeče.
Již jsem měl tu čest být moderátorem a bohužel forum bylo napadeno spamroboty na základě právě odkazů uváděných přímo. Útok byl natolik fatální, že se forum kompletně rozpadlo a následně skončilo.
Jelikož EXP nemá pravidla fora jako taková, situaci s vkládáním odkazů budu i nadále řešit pomocí code. A jsem si jistý, že i kdyby ta pravidla byla, nebude to porušení.
Určitě lepší code a "potíže" se zobrazením odkazu, než se koukat, jak smartforum odchází.
Edit- Omluva pro EXpa- Pravidla fora zde jsou, jen ne na hlavní straně fora, kde jsem je hledal.
Naposledy upravil(a) Relax dne 23. 1. 2015 11:33, celkem upraveno 1 x.
- ShockeyCzT
- Zařízení: Samsung Galaxy S6, Nvidia BOOM Tablet
- Firmware: 5.1.1
- Operátor: Vodafone
Pánové klídek, věnujte se tématu a nehádejte se.
Telefon: LG G3 32GB
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Obě varianty odkazů mají své pro a proti. V pravidlech fóra to ale zatím nijak omezené není, takže je na každém jakou variantu použije.
Relax: pokusy o spam útoky jsme měli už i tady u nás na fóru. Tady je o tom info: https://smartforum.cz/viewtopic.php?f=12&t=2186. Na diskuzních fórech je tohle ale docela běžná věc a je potřeba na to rychle zareagovat, tak jako tady u nás. Vhodným bezpečnostním nastavením to jde eliminovat prakticky na nulu, rozpad smartfóra opravdu nehrozí.
A tady už prosím jen k tématu.
Relax: pokusy o spam útoky jsme měli už i tady u nás na fóru. Tady je o tom info: https://smartforum.cz/viewtopic.php?f=12&t=2186. Na diskuzních fórech je tohle ale docela běžná věc a je potřeba na to rychle zareagovat, tak jako tady u nás. Vhodným bezpečnostním nastavením to jde eliminovat prakticky na nulu, rozpad smartfóra opravdu nehrozí.
A tady už prosím jen k tématu.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Prijde mi, ze tam sou ale i ti, co uz skoncili
A hlavne odkazy ne vzdy odkazi primo na stranky toho daneho virtuala. Nevybavim si ted presne jaky, myslim, ze to bylo u zlute sim, mam od kolegy, kteremu sem to preposilal.
A hlavne odkazy ne vzdy odkazi primo na stranky toho daneho virtuala. Nevybavim si ted presne jaky, myslim, ze to bylo u zlute sim, mam od kolegy, kteremu sem to preposilal.
minulost:Alcatel301, Nokie 3310, 5110, , c5,
Jo- to jsem si taky všiml. Primárně šlo jen o to rozdělení, kde je napsáno kdo kam.
A ještě jsem si našel "kalkulačku" tarifů. Je to od Dtestu a netuším, jak mají zpracovaný algoritmus výpočtu. Výsledky ukáže hned a ne -dej kontak, ozveme se s výsledky. Aktualizace stránek byla na konci Prosince 14 a tam jsou ve výsledcích taky již neexistující virtuálové (že by končili k 1.1.15?). Ale taky nabízí možnost filtrovat výsledky podle sítě, což je pro mě plus.
edit- Zmínka o kalkulačce na MM
A ještě jsem si našel "kalkulačku" tarifů. Je to od Dtestu a netuším, jak mají zpracovaný algoritmus výpočtu. Výsledky ukáže hned a ne -dej kontak, ozveme se s výsledky. Aktualizace stránek byla na konci Prosince 14 a tam jsou ve výsledcích taky již neexistující virtuálové (že by končili k 1.1.15?). Ale taky nabízí možnost filtrovat výsledky podle sítě, což je pro mě plus.
Kód: Vybrat vše
https://www.dtest.cz/tarify
Kód: Vybrat vše
http://www.mobilmania.cz/dtest-spustil-kalkulator-tarifu-muze-vam-usetrit-hromadu-penez/a-1319195/default.aspx