Android bez googlu? Na toto odpovím BlackBerry 10. Vynikajici systém. Nebýt toho ze se mi pokazila moje ostruzina k androidu už bych se nevrátil... Kamenujte mne ale je to prostě tak.
Sice to není android jako takový, k to QNX systém, ale ma podporu pro spousteni androidich apps, takže to co není v nativní podobě pro BB, je možno nahradit androidem.
Cyanogen chce vytvořit „Android bez Googlu“
- kryspin.motyczka
- Zařízení: Nokia 6300
- Firmware: romy nemam rad
- Operátor: TM CZ
- Mio
- Zařízení: Jiayu G4H, Faea F1
- Firmware: Lenovo A800
- Operátor: fastmobile, Mobil.cz
Re: Cyanogen chce vytvořit „Android bez Googlu“
Kamenovat te nebudem, ale to uz mas jedno jestli te spehuje Google nebo BlackBerry ktery veskerou komunikaci zene pres sve servery. Byt to je treba kvuli bezpecnosti a nespehuji, porad to neni opensource u ktereho lze auditovat kod.
- kryspin.motyczka
- Zařízení: Nokia 6300
- Firmware: romy nemam rad
- Operátor: TM CZ
prave ze BB nespehuje. traffic u BB OS 10 uz netece pres servery BB, protoze uz nepouziva BIS/BES. Navic OS 10 je sice postaveny na QNX, ale je udelany jak je takze nejaky root nehrozi, tudiz vis co v systemu mas a nejakeho spehovani se az tak nebojim jak treba u androida / iOS / WP... Jelikoz se BB zabyvam detailneji i po technicke strace (sprava/implementace serveru atd), vim o cem mluvim.
Linux is like teepee - no Windows, no Gates - Apache inside!
Don't be racist! Hate everyone!
Don't be racist! Hate everyone!
- Mio
- Zařízení: Jiayu G4H, Faea F1
- Firmware: Lenovo A800
- Operátor: fastmobile, Mobil.cz
No vidis, zase nova informace
No nic ja si porad radsi prolezu svuj android a zablokuju vse co mi se mi nelibi.
No nic ja si porad radsi prolezu svuj android a zablokuju vse co mi se mi nelibi.