Super Hex sektor
-
- Zařízení: Bricked G300 :(
- Firmware: Ytong 1.0
- Operátor: 02
- Kontaktovat uživatele:
Re: Super Hex sektor
Bezva hra, krapet se seká i na mym galaxy tabu ale tam je to normál no, seká se mi tam vše, na huawei to jede podobně . První dvě kola docela fajn, člověk si zvykne a jde to, ale ve třetim kole už to začíná bejt trochu záhul, věnoval jsem mu dneska ve škole hodinu fyziky, ale do 35sec mi pořád zbejvá dost . Jsou tam zrádné zákruty.
Na huawei hru moc nehraju, rovnou se ale zeptám co byste mi doporučili za firmware. Mám tam stock ICSko a nejede to nejlíp, někdy se docela v menu drhá a ramka dochází. Na GB bych asi nepřecházel, tudíž co za custom ICS zvolit pro nejlepší výkon? Pořádně jsem se tu nedočetl o Stock+ romce a přitom na modacu mi přišlo, že jsou lidi hodně spokojeni, máte někdo zkušenosti? Polepším si od ofi fw?
Na huawei hru moc nehraju, rovnou se ale zeptám co byste mi doporučili za firmware. Mám tam stock ICSko a nejede to nejlíp, někdy se docela v menu drhá a ramka dochází. Na GB bych asi nepřecházel, tudíž co za custom ICS zvolit pro nejlepší výkon? Pořádně jsem se tu nedočetl o Stock+ romce a přitom na modacu mi přišlo, že jsou lidi hodně spokojeni, máte někdo zkušenosti? Polepším si od ofi fw?
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Zrovna včera jsem ji tam měl a nějaké složky se mi vůbec nezobrazili ale to je u více romek
Edit: opravil jsem preklep-složky předtím tam bylo slotky
Edit2: stock+ na mě udělal dojem pěkným bootovacím logem jinak nic suprovýho se nekonalo
Edit: opravil jsem preklep-složky předtím tam bylo slotky
Edit2: stock+ na mě udělal dojem pěkným bootovacím logem jinak nic suprovýho se nekonalo
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Tak moje nový rekordy.
Track 1: 94.36
Track 2: 49.16
Track 3: 19.56
Track 1: 94.36
Track 2: 49.16
Track 3: 19.56
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Puget
Tak to jses dobrej ja jsem si to asi uz tyden nezahral ani jsem si na tu hru nevzpomnel po flashnuti romky i kdyz jsem ji hral kazdy den.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
- Kontaktovat uživatele:
Hra fajn, zezačátku jsem jí drtil furt.
První dvě kola v poho, u třetího jsem se nechal zabít(prostě to buglo a byl jsem nesmrtelnej ) při 60sec a na čtvrté už nemam chuť.
Prostě někdy to při kolizi nezabije a pokud jste šikovní tak to bugnete a jedete si rovně dál, překážka nepřekážka a dokud někam neuhnete tak vás nic nezabije. Taky mě štvalo, že jsem narazil do zdi a místo smrti se to odrazilo .
Chyb při kolizi je tam jak máku a to mě trochu odradilo.
Ale možná si to třetí a čtvrtý kolo ještě dojedu poctivě
EDIT: asi se pustím do placené podoby Super Hexagon
První dvě kola v poho, u třetího jsem se nechal zabít(prostě to buglo a byl jsem nesmrtelnej ) při 60sec a na čtvrté už nemam chuť.
Prostě někdy to při kolizi nezabije a pokud jste šikovní tak to bugnete a jedete si rovně dál, překážka nepřekážka a dokud někam neuhnete tak vás nic nezabije. Taky mě štvalo, že jsem narazil do zdi a místo smrti se to odrazilo .
Chyb při kolizi je tam jak máku a to mě trochu odradilo.
Ale možná si to třetí a čtvrtý kolo ještě dojedu poctivě
EDIT: asi se pustím do placené podoby Super Hexagon
- Puget
super hexagon je o hodně těžší tam jsem dal asi 35 vteřin na prvním kole.
-
- Kontaktovat uživatele:
To je dobře, mám rád výzvy.
- Puget
hlavní je, že se tolik neseká jako super hex sektor
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Jinak hra padá i v GB při zapnuté wifi. Včera jsem ji nechal omylem zaplou a po pár vteřinách to padlo.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Puget
Divná hra když padá se zapnutou wi-fi